
1
6
10πμ-12:30μμ
Υλικά
250 γρ. σάλτσα ντομάτα
70 γρ. κόκκινο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πεπεροντσίνο φρέσκο κομμένο σε φέτες
25 γρ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι από μήλο
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
40 γρ. ζάχαρη μαύρη
2 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. tabasco
1 κ.γ. worcester sauce
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες
Σε ένα κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πεπεροντσίνο. Ρίχνουμε ύστερα τη μαύρη ζάχαρη και σβήνουμε με το ξύδι. Συνεχίζουμε ρίχνοντας τη σάλτσα ντομάτας και τον πελτέ και αφήνουμε να βράσει. Μόλις είναι σχεδόν έτοιμη προσθέτουμε τη μουστάρδα, το tabasco και τη σάλτσα worcester. Αφήνουμε να βράσει και να στύψει καλά ώστε να μείνει πηχτή. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι.