Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Εξαιρετική σάλτσα για να συνοδεύσετε κόκκινα κρέατα.

Υλικά:

1 μεγάλο ώριμο αβοκάντο

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 μεγάλη ντομάτα ξεφλουδισμένη κομμένη μικρά καρεδάκια

Χυμό από 1 λάιμ

1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο

½ κ.γ. κύμινο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι βάζουμε το αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο τετραγωνάκια και το πατάμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και ανακατεύουμε πατώντας με το πιρούνι. Προσθέτουμε στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

empty alt

Σαλάτα με λαχανικά και καλαμπόκι

Αναμείξτε σε ένα βαθύ πιάτο τα πιο φρέσκα υλικά από το μποστάνι.
empty alt

Σπαγγέτι με γαρίδες και pesto

Το pesto με γαρίδες δίνουν ενα πρωτότυπο συνδυασμό που συνοδεύει άψογα το σπαγγέτι σας.
empty alt

Πέννες Pulcinella

Πέννες με απλά υλικά αλλά έξυπνα συνδυασμένα μπορούν να ξαφνιάσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Spaghetti με ραγού γαρίδα και κάρυ

Εντυπωσιακό πιάτο που η γεύση του θα δικαιώσει την εικόνα του.
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
empty alt

Πατατοσαλάτα

Λατρεμένη πατατοσαλάτα, ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου.
empty alt

Φακές με ρύζι

Το αγαπημένο μας φακόρυζο δεν είναι μόνο γευστικότατο αλλά και εξαιρετική πηγή σιδήρου και θρεπτικών συστατικών.
empty alt

Κουνέλι με μπύρα

Το κουνέλι μεθάει με μπύρα, θυμάρι και βασιλικό. 
Back To Top