Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Εξαιρετική σάλτσα για να συνοδεύσετε κόκκινα κρέατα.

Υλικά:

1 μεγάλο ώριμο αβοκάντο

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 μεγάλη ντομάτα ξεφλουδισμένη κομμένη μικρά καρεδάκια

Χυμό από 1 λάιμ

1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο

½ κ.γ. κύμινο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι βάζουμε το αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο τετραγωνάκια και το πατάμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και ανακατεύουμε πατώντας με το πιρούνι. Προσθέτουμε στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Μπιφτέκια λαχανικών

Μπιφτέκια λαχανικών: μια άλλη πρόταση για τα λαχανικά - ο συνδυασμός υλικών που απογειώνει την γεύση τους.
empty alt

Κρακεράκια τυριού

Σπιτικά, τραγανά κρακεράκια τυριού, το απόλυτο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. 
empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.

Back To Top