Μέτρια   Μερίδες : 3   21.01-04.59  

Εντυπωσιακό πιάτο που η γεύση του θα δικαιώσει την εικόνα του.

Υλικά:

300 γρ. σπαγγέτι

200 γρ. μιρεπουά (κρεμμύδι, καρότο, σέλινο, μαϊντανό)

10 γρ. λουίζα

80 γρ. ελαιόλαδο

300 γρ. γαρίδα καθαρισμένη και κομμένη

200 γρ. κρέμα γάλακτος

50 γρ. γάλα καρύδας

1 κ.σ. γλυκό κάρυ

20 γρ. κονιάκ

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα, βάζουμε το μιρεπουά με το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε. Ρίχνουμε το κονιάκ, την κρέμα γάλακτος, το κάρυ, τη λουίζα, το γάλα καρύδας, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να ρεντουίρει περίπου 15 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμη, ρίχνουμε τις γαρίδες και αφήνουμε για 5 λεπτά να πάρουν γεύση. Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Spaghetti, τα σουρώνουμε κρατώντας λίγο από το νερό που έχουν βράσει και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε, ρίχνουμε λίγο νερό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί.

empty alt

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
empty alt

Ρύζι thai με 5 γεύσεις

Το ρύζι από την Ταϊλάνδη με το μοναδικό φυσικό άρωμα
empty alt

Χωριάτικη πίτα με πατάτα και σπανάκι

Μία πίτα που φέρνει κοντά τις αγαπημένες μας γεύσεις
empty alt

Κρέμα λεμονιού

Πανεύκολη και γρήγορη κρέμα λεμονιού που ταιριάζει παντού και μπορεί να συνοδεύσει τα γλυκά και τα φαγητά σας.
empty alt

Σάλτσα κέτσαπ

Καιρός να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κέτσαπ!

Back To Top