Εύκολη   Μερίδες : 6   15.01-18.30  

Πεντανόστιμα σοκολατάκια για να καλύψεις πανεύκολα στιγμές υπογλυκαιμίας...

Υλικά:

  • 10 κούμαρα
  • 100 γρ. αμύγδαλα άσπρα σε πούδρα
  • 100 γρ. σταφίδα σουλτανίνα
  • 4 κ.σ. κόκκους ρυζιού
  • 3 κ.σ. κακάο
  • 100 γρ. τριμμένο φουντούκι ή τριμμένη καρύδα
  • Λίγο νερό

Οδηγίες:

Βάζουμε σε ένα μπολ με λίγο νερό τα κούμαρα, τη σταφίδα και τους κόκκους ρυζιού να μαλακώσουν. Ύστερα τα περνάμε όλα στο μίξερ προσθέτοντας την πούδρα αμυγδάλου και το κακάο. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια, περνάμε από το τριμμένο φουντούκι ή την καρύδα και τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσουν.

empty alt

Χειμωνιάτικη καπονάτα

Χειμωνιάτικη σαλάτα που ευωδιάζει και χορταίνει.
empty alt

Salsa Royal

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.
empty alt

Βακαλάος από την Ιταλία

Βακαλάος με ιταλικό αέρα και φυσικά φίνα γεύση.
empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Αγκινάρες γιαχνί

Υγιεινό και απολαυστικό πιάτο που δίνει χρώμα και πλούσια γεύση στο τραπέζι.
empty alt

Πικάντικη σούπα με κολοκύθα

Ακαταμάχητη γεύση για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Πικάντικη σάλτσα

Αβοκάντο, πεπόνι και γαρίδες είναι μερικά από τα υλικά που μπλέκονται ευχάριστα. 
Back To Top