Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Για ένα γρήγορο γεύμα φτιάξτε αυτό το υπέροχο και διαφορετικό σουφλέ με σολομό.

Υλικά:

  • 400 γρ. φρέσκο σολομό κομμένο σε φέτες
  • 3 αυγά
  • 1 κ.σ. άνηθο τριμμένο
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο
  • 10 γρ. βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • ½ λίτρο μπεσαμέλ gluten free

Οδηγίες:

Παίρνουμε το σολομό, τον βάζουμε σε ένα τηγάνι με το βούτυρο και ψήνουμε πολύ καλά από τις 2 μεριές. Αλατοπιπερώνουμε, βγάζουμε το δέρμα και τα κόκαλα και τον περνάμε στο μίξερ να γίνει πουρές. Ανακατεύουμε μαζί με τη μπεσαμέλ και τα μυρωδικά. Χωρίζουμε τα αυγά και ρίχνουμε μέσα τους 3 κρόκους. Τα 3 ασπράδια τα χτυπάμε πολύ καλά. Βάζουμε το ασπράδι μέσα στο μείγμα με το σολομό και ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε το μείγμα σε φορμάκια και ψήνουμε στο φούρνο χωρίς να τον ανοίξουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.

empty alt

Pesto με καρυδόψιχα

Δοκιμάστε ένα ακόμη πιο γευστικό pesto για να απολαύσετε τα μακαρόνια σας. 
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Λουκάνικα με μανιτάρια

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!
empty alt

Κολοκυθόσουπα

Λαχταριστή και κρεμώδης κολοκυθόσουπα ιδανική για το χειμώνα
empty alt

Σουπιές alla marinara

Το πιάτο με το νόστιμο θαλασσινό σε μια ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Σαλάτα με κριθάρι και λαχανικά

Σαλάτα χορταστική και απολύτως γευστική και υγιεινή.
Back To Top