Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Μια σούπα διαφορετική ή ο άλλος τρόπος για να γευτείτε τα αγαπημένα σας τορτελίνια.

Υλικά 

250 γρ. τορτελίνια με κρέας

2 κολοκυθάκια κομμένα σε κυβάκια

2 μικρές πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε κυβάκια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

800 ml ζωμό βοδινού

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Μαϊντανό ψιλοκομμένο

 

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια, τις πιπεριές και το κρεμμύδι ώσπου να μαλακώσουν. Παράλληλα, έχουμε ζεστάνει το ζωμό και τον ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα. Αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί σε σιγανή φωτιά για 10-15 λεπτά. Ελέγχουμε τη γεύση από αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε μέσα στη σούπα τα τορτελίνια. Αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά περίπου (σύμφωνα με την αναγραφόμενη συσκευασία) και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
empty alt

Γεμιστές ντομάτες με κάστανο ρύζι και λαχανικά

Μια διαφορετική προσέγγιση στα γεμιστά της μαμάς.
empty alt

Φακές με ντομάτα και μπούκοβο

Αυτές οι φακές μπορούν να γίνουν οι αγαπημένες σας.
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Ρολά από λαυράκι με ρόκα και γραβιέρα Κρήτης

Η γραβιέρα Κρήτης βρήκε επιτέλους ταίρι, τα λαυράκια. 
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Τραγανές γαρίδες

Ίσως ο πιο απολαυστικός μεζές για να συνοδεύσετε το κρασί ή τη μπύρα σας.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
Back To Top