Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.

Υλικά:

130 γρ. ψίχα από passion fruits

3 κ.γ. μαρμελάδα μανταρίνι

300 γρ. γάλα αμυγδάλου

3 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε κρύο νερό

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα και πριν βράσει ρίχνουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνας που έχουμε πριν σουρώσει. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα και τα passion fruits. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε 4 μπολάκια. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ημέρα και σερβίρουμε γαρνίροντας με φρούτα της αρεσκείας μας.

empty alt

Χτένια γκρατινέ

Ιδιαίτερο ορεκτικό για το τραπέζι, σε μια πολύ ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Πικάντικες πατάτες με μπρόκολο

Οι πατάτες με το μπρόκολο, τα ρεβύθια και τα μπαχαρικά σε γευστική αποκάλυψη.
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Τιμπάλ μελιτζάνας

Εντυπωσιακό τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση.
empty alt

Κρύα σούπα με αμύγδαλο

Υπέροχη σούπα από αμύγδαλα για ένα διαφορετικό ορεκτικό.
empty alt

Αγκινάρες αλά πολίτα

Μια γευστική και υγειινή πρόταση για το καθημερινό τραπέζι.
empty alt

Ρολά ζαμπόν με σέλινο

Το νόστιμο λαχανικό ταιριάζει άψογα με το ζαμπόν και τη μπεσαμέλ.
empty alt

Γαριδοπίλαφο

Οι γαρίδες μαζί με το κάρυ και το ρύζι συνδυάζονται μοναδικά.
Back To Top