Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.

Υλικά:

130 γρ. ψίχα από passion fruits

3 κ.γ. μαρμελάδα μανταρίνι

300 γρ. γάλα αμυγδάλου

3 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε κρύο νερό

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα και πριν βράσει ρίχνουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνας που έχουμε πριν σουρώσει. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα και τα passion fruits. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε 4 μπολάκια. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ημέρα και σερβίρουμε γαρνίροντας με φρούτα της αρεσκείας μας.

empty alt

Σούπα Γιαπωνέζικη

Επιλέξτε μία γιαπωνέζικη σούπα για ένα ελαφρύ γεύμα.
empty alt

Σαλάτα με νουντλς χοιρινό και σόγια

Εξωτική σαλάτα με γευστική και χορταστική.
empty alt

Φιλέτο από μπακαλιάρο με φινόκιο, ελιές και δεντρολίβανο

Γίνεται μπακαλιάρος με... καφέ espresso; Γίνεται και είναι νοστιμότατο.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Carpaccio από σολομό με μήλο

Ο σολομός και το μήλο βρήκαν ένα νέο νόημα ύπαρξης.
empty alt

Πορτοκαλόπιτα

Αυτό το γλυκό υπάρχει σε πολλές παραλλαγές, αλλά παραμένει το ίδιο αγαπημένο.
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
Back To Top