Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.

Υλικά:

130 γρ. ψίχα από passion fruits

3 κ.γ. μαρμελάδα μανταρίνι

300 γρ. γάλα αμυγδάλου

3 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε κρύο νερό

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα και πριν βράσει ρίχνουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνας που έχουμε πριν σουρώσει. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα και τα passion fruits. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε 4 μπολάκια. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ημέρα και σερβίρουμε γαρνίροντας με φρούτα της αρεσκείας μας.

empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.
empty alt

Λαζάνια al pesto

Ενα γευστικό πιάτο που κλέβει πάντα την παράσταση.
empty alt

Πύργος από φέτες ψωμί με γαύρο και σάλτσα από ντομάτα

Ο ταπεινός γαύρος σε μια βασιλική εκδοχή.
empty alt

Κοτόπουλο με λεμόνι

Κοτόπουλο λεμονάτο, όλοι το αγαπάμε. Μία συνταγή από την Ιταλία.
empty alt

Πίτσα μαργαρίτα

Η πιο διάσημη πίτσα με τα πιο απλά υλικά και τους αναρίθμητους θαυμαστές.
empty alt

Μπουγάτσα

Πανεύκολη συνταγή για σπιτική μπουγάτσα με λαχταριστή κρέμα. 
empty alt

Brownie με μαύρα φασόλια και σοκολάτα

Κι όμως τα μαύρα φασόλια τρώγονται και αλλιώς.

Back To Top