Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Η έντονη γεύση του λεμονιού ισορροπεί αρμονικά με τα υλικά που «δένουν» το ρυζότο. 

Υλικά:

400 γρ. ρύζι arborio

1 λίτρο ζωμό λαχανικών

Χυμό και το ζεστ λεπτοκομμένο από 1 λεμόνι

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

½ ποτήρι λευκό κρασί

2 κ.σ. θυμάρι τριμμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ρύζι και το σοτάρουμε ελάχιστα. Σβήνουμε με το κρασί και το χυμό λεμονιού και μόλις εξατμιστούν ρίχνουμε σιγά σιγά το ζωμό λαχανικών ζεστό μέχρι το ρύζι να είναι έτοιμο. Τελειώνουμε με λίγο ελαιόλαδο, το ζεστ από το λεμόνι και το θυμάρι. Σερβίρεται ζεστό.

empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Spaghetti με ραγού γαρίδα και κάρυ

Εντυπωσιακό πιάτο που η γεύση του θα δικαιώσει την εικόνα του.
empty alt

Cupcakes με αβοκάντο

Ένα εξωτικό φρούτο στο γλυκό σας.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
Back To Top