Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Υλικά: 

300 γρ. ταλιατέλες

80 γρ. βούτυρο

70 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

200 γρ. κρέμα γάλακτος

1 μέτρια μαύρη τρούφα

<strong>Α</strong>λάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε την τρούφα και με ένα βουρτσάκι με νερό την πλένουμε καλά και τη στεγνώνουμε. Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και αφήνουμε να βράσει. Παίρνουμε έναν κόφτη, κόβουμε το 1/3 από την τρούφα και το ρίχνουμε στη σάλτσα για να πάρει γεύση. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Tagliatelle Uovo, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω φρεσκοτριμμένη τρούφα.

empty alt

Μπανάνα bread

Ένα γλυκό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Μους με καφέ και καρύδια

Ένα "δυναμικό" μους όπου πρωταγωνιστούν ο καφές και τα καρύδια.
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Σαλάτα με ψητό κοτόπουλο

Αυτή η σαλάτα μπορεί να είναι και η λύση για όσους θέλουν ένα ελαφρύ γεύμα.
empty alt

Σαλάτα με νουντλς χοιρινό και σόγια

Εξωτική σαλάτα με γευστική και χορταστική.
empty alt

Κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα

Γευστικά μπουτάκια κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα. Δοκιμάστε το και στα κάρβουνα. 
empty alt

Carpaccio ξιφία

Ενα ξεχωριστό ορεκτικό για το τραπέζι που απαιτεί προετοιμασία, αλλά ανταμείβει με την γεύση του.
empty alt

Κρέμα λεμονιού

Πανεύκολη και γρήγορη κρέμα λεμονιού που ταιριάζει παντού και μπορεί να συνοδεύσει τα γλυκά και τα φαγητά σας.
Back To Top