Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Οι μπανάνες έτσι όπως δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ! 

Υλικά:

2 μπανάνες ώριμες

250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

50 γρ. σιρόπι

75 γρ. ζάχαρη

Χυμό από ½ λεμόνι

½ κ.γ. εσάνς βανίλιας

5-6 κερασάκια για κοκτέιλ για το γαρνίρισμα

Οδηγίες:

Κόβουμε τις μπανάνες λοξά και κάθετα, τις αδειάζουμε από την ψίχα και κρατάμε τη φλοίδα τους τυλιγμένη σε μεμβράνη για να μη μαυρίσει. Περνάμε την ψίχα από τη μπανάνα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα κερασάκια στο μπλέντερ ώστε να γίνουν μία κρέμα. Τη βάζουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε να παγώσει για μερικές ώρες στην κατάψυξη και να γίνει σαν παγωτό ανακατεύοντας ενδιάμεσα 2-3 φορές. Ύστερα γεμίζουμε με την κρέμα αυτή τις φλούδες από τις μπανάνες και γαρνίρουμε με τα κερασάκια. Σερβίρεται σαν παγωτό.

Garbage: Τραγούδια γεμάτα περήφανες μνήμες από τα έξαλλα 1990s.

empty alt

Μπουκίτσες με κοτόπουλο και κάρυ

Ο ουρανίσκος και το έτερον ήμισι, θα το λατρέψουν!
empty alt

Πατατοσαλάτα

Λατρεμένη πατατοσαλάτα, ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου.
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
Back To Top