Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Οι μπανάνες έτσι όπως δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ! 

Υλικά:

2 μπανάνες ώριμες

250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

50 γρ. σιρόπι

75 γρ. ζάχαρη

Χυμό από ½ λεμόνι

½ κ.γ. εσάνς βανίλιας

5-6 κερασάκια για κοκτέιλ για το γαρνίρισμα

Οδηγίες:

Κόβουμε τις μπανάνες λοξά και κάθετα, τις αδειάζουμε από την ψίχα και κρατάμε τη φλοίδα τους τυλιγμένη σε μεμβράνη για να μη μαυρίσει. Περνάμε την ψίχα από τη μπανάνα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα κερασάκια στο μπλέντερ ώστε να γίνουν μία κρέμα. Τη βάζουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε να παγώσει για μερικές ώρες στην κατάψυξη και να γίνει σαν παγωτό ανακατεύοντας ενδιάμεσα 2-3 φορές. Ύστερα γεμίζουμε με την κρέμα αυτή τις φλούδες από τις μπανάνες και γαρνίρουμε με τα κερασάκια. Σερβίρεται σαν παγωτό.

Garbage: Τραγούδια γεμάτα περήφανες μνήμες από τα έξαλλα 1990s.

empty alt

Σπαγγέτι με γαρίδες και pesto

Το pesto με γαρίδες δίνουν ενα πρωτότυπο συνδυασμό που συνοδεύει άψογα το σπαγγέτι σας.
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Σαλάτα με τόνο, μύρτιλα και βαλεριάνα

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Μπισκότα από μαύρη ζάχαρη

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.
empty alt

Carne alla pizzaiola

Μία εύκολη ιταλική συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε αν έχετε μοσχαρίσιες μπριζόλες στο ψυγείο σας και ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να τις μαγειρέψετε.
empty alt

Πίτσα light με λαχανικά

Ένα άκρως λαχταριστό πιάτο που τρώγεται καυτό ή κρύο ακόμη και για πρωινό.
Back To Top