Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Οι μπανάνες έτσι όπως δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ! 

Υλικά:

2 μπανάνες ώριμες

250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

50 γρ. σιρόπι

75 γρ. ζάχαρη

Χυμό από ½ λεμόνι

½ κ.γ. εσάνς βανίλιας

5-6 κερασάκια για κοκτέιλ για το γαρνίρισμα

Οδηγίες:

Κόβουμε τις μπανάνες λοξά και κάθετα, τις αδειάζουμε από την ψίχα και κρατάμε τη φλοίδα τους τυλιγμένη σε μεμβράνη για να μη μαυρίσει. Περνάμε την ψίχα από τη μπανάνα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα κερασάκια στο μπλέντερ ώστε να γίνουν μία κρέμα. Τη βάζουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε να παγώσει για μερικές ώρες στην κατάψυξη και να γίνει σαν παγωτό ανακατεύοντας ενδιάμεσα 2-3 φορές. Ύστερα γεμίζουμε με την κρέμα αυτή τις φλούδες από τις μπανάνες και γαρνίρουμε με τα κερασάκια. Σερβίρεται σαν παγωτό.

Garbage: Τραγούδια γεμάτα περήφανες μνήμες από τα έξαλλα 1990s.

empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
empty alt

Σαλάτα με ζυμαρικά

Ενα πιάτο που μπορεί να λειτουργήσει ως σαλάτα αλλά και ώς κυρίως.
empty alt

Γκρατέν από πατάτες παντσέτα και τυρί μετσοβόνε

Σερβίρεται ζεστό, φτιάχνεται εύκολα και η γεύση του διαρκεί μέχρι το επόμενο πιάτο.
empty alt

Μυζήθρα σαγανάκι

Ενα διαφορετικό και εύκολο σαγανάκι που θας σας εκπλήξει με την γεύση του.
empty alt

Σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας

Το κλασικό πιάτο που υποκύπτουν όλοι.
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.

Back To Top