Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Οι μπανάνες έτσι όπως δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ! 

Υλικά:

2 μπανάνες ώριμες

250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

50 γρ. σιρόπι

75 γρ. ζάχαρη

Χυμό από ½ λεμόνι

½ κ.γ. εσάνς βανίλιας

5-6 κερασάκια για κοκτέιλ για το γαρνίρισμα

Οδηγίες:

Κόβουμε τις μπανάνες λοξά και κάθετα, τις αδειάζουμε από την ψίχα και κρατάμε τη φλοίδα τους τυλιγμένη σε μεμβράνη για να μη μαυρίσει. Περνάμε την ψίχα από τη μπανάνα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα κερασάκια στο μπλέντερ ώστε να γίνουν μία κρέμα. Τη βάζουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε να παγώσει για μερικές ώρες στην κατάψυξη και να γίνει σαν παγωτό ανακατεύοντας ενδιάμεσα 2-3 φορές. Ύστερα γεμίζουμε με την κρέμα αυτή τις φλούδες από τις μπανάνες και γαρνίρουμε με τα κερασάκια. Σερβίρεται σαν παγωτό.

Garbage: Τραγούδια γεμάτα περήφανες μνήμες από τα έξαλλα 1990s.

empty alt

Ριζότο με παντζάρια και κρέμα από gorgonzola

Ενα ριζότο με έντονο χρωμα απο παντζάρι και πλούσιο γεύση από  gorgonzola.
empty alt

Κρακεράκια τυριού

Σπιτικά, τραγανά κρακεράκια τυριού, το απόλυτο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. 
empty alt

Ψάρι γλώσσα με διάφορα λαχανικά

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Σούπα από όσπρια

Η συνταγή που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες μαζί με τα παιδιά!
empty alt

Σαλάτα με μήλα και δαμάσκηνα

Τα φρούτα δίνουν χρώμα και διαφορετική γεύση στην σαλάτα σας.
empty alt

Μπακαλιάρος με πολέντα και κρεμμύδια

Αντικαταστήστε τον πουρέ πατάτας φτιάχνοντας πολέντα και συνοδεύστε το ψάρι με αυτό το μοναδικό συνδυασμό. 
Back To Top