Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ίσως ο πιο απολαυστικός μεζές για να συνοδεύσετε το κρασί ή τη μπύρα σας.

Υλικά:

  • 15 γαρίδες
  • 150 γρ.πανσέτα σε φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 50 γρ. λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε με την ουρά. Βάζουμε λίγο πιπέρι και με κάθε φέτα από πανσέτα τις τυλίγουμε. Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο και απλώνουμε μέσα τις γαρίδες μαζί με το σκόρδο ολόκληρο. Τσιγαρίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.

empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και καλαμάρια

Και θαλασσινά και ζυμαρικά σε ένα!
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο

Ένα λαχταριστό πιάτο που θα σας ανοίξει την όρεξη!
empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Παρί - Μπρεστ (Paris - Brest)

Γαλλικό γλυκό που η ιστορία του ξεκινάει το 1910, φτιάχτηκε ύστερα από παραγγελία που δόθηκε από τους διοργανωτές του ποδηλατικού αγώνα Παρίσι – Βρέστη προς τιμή των αθλητών. 
empty alt

Spaghetti με αβοκάντο και γαρίδες

Το αβοκάντο δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το ζυμαρικό που συνδυάζεται με γαρίδες.
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
empty alt

Λαζάνια al pesto

Ενα γευστικό πιάτο που κλέβει πάντα την παράσταση.
empty alt

Σαλάτα με πεπόνι και μοτσαρέλα

Η απόλυτη αρμονία τυριού, αλλαντικού και φρούτου σε μια σαλάτα.
Back To Top