Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ίσως ο πιο απολαυστικός μεζές για να συνοδεύσετε το κρασί ή τη μπύρα σας.

Υλικά:

  • 15 γαρίδες
  • 150 γρ.πανσέτα σε φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 50 γρ. λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε με την ουρά. Βάζουμε λίγο πιπέρι και με κάθε φέτα από πανσέτα τις τυλίγουμε. Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο και απλώνουμε μέσα τις γαρίδες μαζί με το σκόρδο ολόκληρο. Τσιγαρίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.

empty alt

Ζελέ με φράουλες και σαντιγί

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 
empty alt

Ριζότο alla milanese (κίτρινο)

Αυτό το ριζότο έχει ιδιαίτερη γεύση και μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας.
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Λαζάνια με μορταδέλα

Βάλτε τα λαζάνια στη κατσαρόλα και αφήστε τα να κάνουν τη μαγεία. 
empty alt

Pancakes με φρούτα του δάσους

Λαχταριστά pancakes για όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Σαλάτα με όσπρια, μελιτζάνα και μπέικον

Τα όσπρια σε μια εναλλακτική εκδοχή γίνονται πιο ελκυστικά.
empty alt

Σοκολατένια μους

Εύκολη και γρήγορη σπιτική μους σοκολάτας για ένα τέλειο επιδόρπιο.

Back To Top