Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ίσως ο πιο απολαυστικός μεζές για να συνοδεύσετε το κρασί ή τη μπύρα σας.

Υλικά:

  • 15 γαρίδες
  • 150 γρ.πανσέτα σε φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 50 γρ. λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε με την ουρά. Βάζουμε λίγο πιπέρι και με κάθε φέτα από πανσέτα τις τυλίγουμε. Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο και απλώνουμε μέσα τις γαρίδες μαζί με το σκόρδο ολόκληρο. Τσιγαρίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.

empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Ριζότο του ψαρά

Θαλασσινή αύρα σε ένα πιάτο που θα σας ανταμείψει με την γεύση του.
empty alt

Ριζότο με μελάνι από σουπιά

Το ριζότο που θα "γράψει" την δική του ιστορία στον ουρανίσκο σας.
empty alt

Γεμιστές μελιτζάνες με πανσέτα και γραβιέρα

Η μελιτζάνα γεμίζει με πανσέτα και ο ουρανίσκος ξετρελαίνεται!
empty alt

Ταρτάρ από αβοκάντο, παντζάρι και πατάτες

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 
empty alt

Χοιρινό με ντομάτες και λουκάνικα

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.
empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
empty alt

Λουκάνικα με κρασί και μήλα

Ξεχωριστός συνδυασμός μήλου και λουκάνικου
Back To Top