Ποιος αμφιβάλλει ότι τα ντοματάκια κονκασέ είναι ανάμεσα στα πιο ευέλικτα υλικά; Ιδού 15 τρόποι να τα μαγειρέψεις.

Ποιος αμφιβάλλει ότι τα ντοματάκια κονκασέ είναι ανάμεσα στα πιο ευέλικτα υλικά; Ιδού 15 τρόποι να τα μαγειρέψεις.

1. Φτιάξε τσίλι σος. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε κάθε μεξικανικό πιάτο.

2. Φτιάξε μια σάλτσα για πίτσα.

3. Πρόσθεσέ τα στο ρύζι. Κάνοντάς το κόκκινο κατά το βράσιμο, το κάνεις πιο νόστιμο και θρεπτικό.

4. Πρόσθεσέ τα σε σούπες. Είτε πρόκειται για μια μινεστρόνε είτε για κοτόσουπα.

5. Κάνε καγιανά. Αν δεν έχεις φρέσκια ντομάτα, μπορείς να προσθέσεις στο αυγό ντοματάκια κονκασέ.

6. Φτιάξε σάλτσα για ζυμαρικά. Αποτελούν τη βάση για κάθε κόκκινη σάλτσα.

7. Φτιάξε σουτζουκάκια. Ή συνδύασέ τα με κεφτεδάκια που σου περίσσεψαν από την προηγούμενη μέρα και συνόδευσε ένα πιάτο σπαγγέτι.

8. Χρησιμοποίησέ τα σε ριζότο. Στη θέση του ζωμού, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ντοματάκια κονκασέ.

9. Φτιάξε ντοματόσουπα. Και πρόσθεσέ της μυρωδικά και κοφτό μακαρονάκι.

10. Πρόσθεσέ τα σε κάθε σούπα με όσπρια. Θα τη νοστιμίσεις στη στιγμή.

11. Παρασκεύασε σπιτική κέτσαπ. Θα έχει καλύτερη γεύση και θα είναι πιο υγιεινή.

12. Χρησιμοποίησέ τα σε μαγειρευτό κρέας. Η ντομάτα ταιριάζει σε κάθε είδος κρέατος.

13. Φτιάξε Μπολονέζ. Με μοσχαρίσιο κιμά ή ψιλοκομμένο και σιγοβρασμένο μοσχαράκι.

14. Φτιάξε ψάρι πλακί. Ακόμα και το πιο άγευστο λευκό ψάρι θα γίνει πεντανόστιμο με ντομάτα και μυρωδικά στο φούρνο.

15. Mαγείρεψε κοτόπουλο τίκα μασάλα. Η σάλτσα ντομάτας είναι βασικό κομμάτι αυτής της πικάντικης, ασιατικής συνταγής.

empty alt

9 τρόποι να κόψεις 500 θερμίδες την ημέρα χωρίς γυμναστική!

Το σωστό το beach bod θέλει θυσίες! Και το ξέρεις καλά αφού κάθε καλοκαίρι, και συγκεκριμένα λίγο καιρό πριν το καλοκαίρι, είναι η περίοδος που σε πιάνει άγχος για τα λίγα παραπανίσια κιλά που πήρες το χειμώνα, για το μικρό «σωσιβιάκι» που εμφανίστηκε στην περιοχή της κοιλιάς […]
empty alt

Τελικά πώς πρέπει να τρως τα λαχανικά; Ωμά ή μαγειρεμένα;

Θέλεις να ακολουθείς μία σωστή και υγιεινή διατροφή αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο: να τρως τα λαχανικά σου ωμά, από την παραγωγή στην κατανάλωση που λέμε; Ή να τα κάνεις ψητά, βραστά, στον ατμό; Η θεωρία πίσω από την άποψη ότι τα λαχανικά πρέπει […]
empty alt

5 tips για να σταματήσεις να πετάς χαλασμένα λαχανικά και φρούτα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από το να επιστρέφεις σπίτι φορτωμένος με καταπράσινα, ολόδροσα λαχανικά και τίποτα πιο απελπιστικό από το να ξεθάβεις από το ψυγείο σακούλες με σάπια τρόφιμα.
empty alt

Ποια μέρη του κόλιανδρου τρώγονται;

Ίσως μέχρι σήμερα χρησιμοποιείς τον κόλιανδρο κυρίως αποξηραμένο, το ήξερες όμως ότι είναι ολόκληρος βρώσιμος, από τη ρίζα μέχρι τα φύλλα; Μάλιστα τα φύλλα και τα στελέχη του χρησιμοποιούνται ευρέως σε κουζίνες της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής.
empty alt

Ντιπ για… ντιπ – εύκολα και σπιτικά

Δροσιστικά, πικάντικα, κρεμώδη, διαφορετικά, όπως και να τα προτιμάτε εδώ σας έχουμε μερικές ιδέες για να τα φτιάξετε μόνοι σας – εύκολα κι απλά!   Το πέστο του Ποπάι Συστατικά 300 γρ.
empty alt

Εστιατόρια, υψηλή γαστρονομία και FNL Best Restaurant Awards 2020

Γεύσεις πολλών αστέρων με διακρίσεις και βραβεία
empty alt

Απολαυστικό fondue με πουρέ πατάτας

Αν ψάχνεις μια συνταγή που θα απογειώσει τον πουρέ σου, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Αν έχετε ονειρευτεί ποτέ ένα fondue τυριού συνδυασμένο με πουρέ πατάτας, εδώ θα μάθετε πώς θα το φτιάξετε.
empty alt

Γευστικό ταξίδι στην Ιταλία με pasta Puttanesca

Ζυμαρικά που μυρίζουν Μεσόγειο Θάλασσα
Back To Top