Τα μοντέλα έχουν τη φήμη ότι μένουν όσο πιο μακριά μπορούν από τις κατσαρόλες ώστε να δείχνουν skinny στα σόου μόδας και στις φωτογραφίσεις.

Τα μοντέλα έχουν τη φήμη ότι μένουν όσο πιο μακριά μπορούν από τις κατσαρόλες ώστε να δείχνουν skinny στα σόου μόδας και στις φωτογραφίσεις. Αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο, παραδέχονται ότι ναι, τα μοντέλα τρώνε! Σίγουρα θέλουν μια εξαιρετική σιλουέτα για τα crop tops, αλλά χρειάζονται «καύσιμα» για μια γεμάτη μέρα με πασαρέλες, φωτογραφίσεις, casting, ταξίδια… Με τη βοήθεια έμπειρων δημοσιογράφων μόδας, ιδού τι περιλαμβάνει το μενού ενός μοντέλου. Τι, επιτέλους, επιλέγουν και τι μπορούμε οι κοινοί θνητοί να μάθουμε από τις υπερ-κούκλες:

Πρωινό:
Εντάξει αποτελεί πλέον κλισέ, αλλά η πραγματικότητα είναι μια και δε χωρά αμφισβήτηση. Το πρώτο γεύμα της ημέρας, αποτελεί το κλειδί για μια ημέρα γεμάτη ενέργεια – χώρια που ξυπνά το μεταβολισμό!

Ζουλήξτε τα:
Τα κορίτσια της πασαρέλας αγαπούν να ενυδατώνονται, να γεμίζουν με ενέργεια και υγεία από χυμούς. Στίψτε και ζουλήξτε ό,τι πίνεται!

Κάψτε λίπος:
Εστιάστε σε τρόφιμα που εξουδετερώνουν το λίπος. Δοκιμάστε αβοκάντο, καφέ, σολομό και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Έσω έτοιμοι:
«Πάντα έχω μαζί μου μπάρες γκρανόλα σε περίπτωση που το φαγητό του κέιτερινγκ είναι χάλια», λέει το μοντέλο Suvi Riggs.

Πρωτεΐνες, πρωτεΐνες, πρωτεΐνες:
Αυγά, γαλοπούλα, ψάρια, τυριά, χοιρινό… Όλα σε φυσιολογικές ποσότητες και με μέτρο.

empty alt

«Δεν βράζεις ένα αυγό καλύτερα;»

«Δεν έχει ιδέα από μαγείρεμα. Ούτε ένα αυγό δεν ξέρει να φτιάξει μόνος του!» Σίγουρα την έχεις ξεστομίσει ουκ ολίγες φορές αυτή τη φράση για κάποιον φίλο σου, ή για τον σύντροφό σου.
empty alt

Στη Βρετανία οργανώνονται εργαστήρια μαγειρικής για ανθρώπους που κάνουν χημειοθεραπεία

Η μητέρα του Ryan Riley, ενός 24χρονου στυλίστα και δημοσιογράφου γεύσης, η οποία πέθανε πριν από τέσσερα χρόνια από καρκίνο του πνεύμονα, απολάμβανε να μαγειρεύει και να παρακολουθεί εκπομπές μαγειρικής.
empty alt

Τι σχέση έχει η βότκα με την πιπερόριζα;

Η πιπερόριζα ή τζίντζερ, που καταναλώνεται τόσο σε ζεστά αφεψήματα όσο και ως μπαχαρικό σε γλυκές και αλμυρές συνταγές, ιδιαίτερα σε ασιατικά πιάτα, χρησιμοποιείται σε δύο μορφές: είτε σε σκόνη είτε φρέσκια (η ρίζα της).
empty alt

Πώς θα μαλακώσει το χταπόδι στο μαγείρεμα;

Ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα στο σαρακοστιανό τραπέζι είναι να καταφέρεις να μαγειρέψεις το χταπόδι έτσι ώστε να είναι ζουμερό, μαλακό και ταυτόχρονα πλούσιο σε γεύση.
empty alt

Margarita (cupcake) να το «πιεις» με το κουταλάκι…

Το καλοκαίρι μπορεί να τελειώνει αλλά είσαι ακόμα σε mood διακοπών. Φτιάξε ένα δροσερό κοκτέιλ κέρασμα που θα εκπλήξει τους πάντες… Ή πώς το αγαπημένο σου κοκτέιλ, η Margarita, γίνεται cupcake! Μια πρωτότυπη ιδέα για πάρτι κι όχι μόνο!   ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 18  ΜΕΡΙΔΕΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15 […]
empty alt

Ψητές μπουκιές αβοκάντο τυλιγμένες σε φέτες μπέικον

Ναι είναι αλήθεια! Δεν μπορείς να αντισταθείς σε τίποτα που είναι τυλιγμένο σε μπέικον. Κι ακόμα περισσότερο δεν μπορείς να πεις όχι στην πράσινη απόλαυση που ακούει στο όνομα «αβοκάντο».
empty alt

Cherry time: όλα όσα θες να ξέρεις για τα κεράσια

Είναι κόκκινα, ζουμερά, λαχταριστά και δεν μπορείς ποτέ να φας μόνο ένα… Δεν είναι μόνο νόστιμα αλλά και εμπεριέχουν βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ενώσεις με ισχυρές θετικές επιπτώσεις στην υγεία.
empty alt

Με αρώματα της νότιας Γαλλίας, αυτό το πιάτο θα σας χορτάσει απολαυστικά και υγιεινά

Αυτό το εύκολο υγιεινό γεύμα – το οποίο απαιτεί μόλις 15 λεπτά ενεργού χρόνου – είναι χαρακτηριστικό της νότιας Γαλλίας.
Back To Top