Τα μοντέλα έχουν τη φήμη ότι μένουν όσο πιο μακριά μπορούν από τις κατσαρόλες ώστε να δείχνουν skinny στα σόου μόδας και στις φωτογραφίσεις.

Τα μοντέλα έχουν τη φήμη ότι μένουν όσο πιο μακριά μπορούν από τις κατσαρόλες ώστε να δείχνουν skinny στα σόου μόδας και στις φωτογραφίσεις. Αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο, παραδέχονται ότι ναι, τα μοντέλα τρώνε! Σίγουρα θέλουν μια εξαιρετική σιλουέτα για τα crop tops, αλλά χρειάζονται «καύσιμα» για μια γεμάτη μέρα με πασαρέλες, φωτογραφίσεις, casting, ταξίδια… Με τη βοήθεια έμπειρων δημοσιογράφων μόδας, ιδού τι περιλαμβάνει το μενού ενός μοντέλου. Τι, επιτέλους, επιλέγουν και τι μπορούμε οι κοινοί θνητοί να μάθουμε από τις υπερ-κούκλες:

Πρωινό:
Εντάξει αποτελεί πλέον κλισέ, αλλά η πραγματικότητα είναι μια και δε χωρά αμφισβήτηση. Το πρώτο γεύμα της ημέρας, αποτελεί το κλειδί για μια ημέρα γεμάτη ενέργεια – χώρια που ξυπνά το μεταβολισμό!

Ζουλήξτε τα:
Τα κορίτσια της πασαρέλας αγαπούν να ενυδατώνονται, να γεμίζουν με ενέργεια και υγεία από χυμούς. Στίψτε και ζουλήξτε ό,τι πίνεται!

Κάψτε λίπος:
Εστιάστε σε τρόφιμα που εξουδετερώνουν το λίπος. Δοκιμάστε αβοκάντο, καφέ, σολομό και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Έσω έτοιμοι:
«Πάντα έχω μαζί μου μπάρες γκρανόλα σε περίπτωση που το φαγητό του κέιτερινγκ είναι χάλια», λέει το μοντέλο Suvi Riggs.

Πρωτεΐνες, πρωτεΐνες, πρωτεΐνες:
Αυγά, γαλοπούλα, ψάρια, τυριά, χοιρινό… Όλα σε φυσιολογικές ποσότητες και με μέτρο.

empty alt

Πώς διατηρείς τα φρέσκα κρεμμυδάκια… φρέσκα για καιρό;

Τα φρέσκα κρεμμυδάκια δεν διατηρούνται στον πάγκο της κουζίνας, αλλά θέλουν ψυγείο. Ο τρόπος συντήρησής τους δεν παραπέμπει στις ρίζες αλλά στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, επομένως πρέπει να τα αντιμετωπίζεις όπως το σπανάκι ή ο μαϊντανός και όχι σαν τα ξερά κρεμμύδια ή τις πατάτες.
empty alt

Η φόρμουλα της τέλειας μαρινάδας για μια ζουμερή μπριζόλα

Υπάρχουν άπειρες συνταγές μαρινάδας, αλλά ένας συγκεκριμένος συνδυασμός υλικών που εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα στο ψητό κρέας.
empty alt

Οδηγός: Πώς θα φτιάξεις σπιτικά λικέρ και εκχυλίσματα για κοκτέιλ

Το α και το ω στην παρασκευή ενός σπιτικού λικέρ είναι η υπομονή: συνήθως δεν περιλαμβάνει πολλά βήματα, αλλά προϋποθέτει πολυήμερη παραμονή σε κάποιο σκοτεινό ντουλάπι.
empty alt

Πώς θα φτιάξεις το πιο αφράτο χούμους

Πώς θα πετύχεις το αφράτο, βελούδινο, χούμους που απολαμβάνεις σε καλά εστιατόρια; Σύμφωνα με τον σεφ Michael Solmonov, μουλιάζεις τα ρεβίθια σου για μία νύχτα, την επόμενη μέρα τα βράζεις και μετά τα σιγοβράζεις με μαγειρική σόδα για περίπου μία ώρα.
empty alt

Πώς το κόβουν το καρπούζι;

Προτού κόψεις ένα καρπούζι, να έχεις υπόψη σου ότι καλό είναι αν το αγοράσεις ολόκληρο να το καταναλώσεις μέσα σε μία εβδομάδα ενώ αν το αγοράσεις σε κομμάτι να το φας μέσα στις τρεις πρώτες μέρες, διαφορετικά θα αρχίσουν να αλλοιώνονται η γεύση και η υφή του.
empty alt

Φτιάξε βήμα βήμα ένα νόστιμο ντρέσινγκ για τη σαλάτα σου

Επιστρέφει πανηγυρικά η εποχή της σαλάτας, βλέπε καλοκαίρι. Και παρόλο που μια σαλάτα καλό είναι να υπάρχει όλο το χρόνο στο μενού σου, καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία κερδίζει όλο και πιο συχνά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπέζι σου.
empty alt

6 tips για σούπερ τραγανές τηγανιτές πατάτες

1. Όσο πιο σφιχτές, τόσο το καλύτερο. Το πρώτο βήμα για την επιτυχία είναι η σωστή διαλογή τους από τον πάγκο του μανάβικου.
empty alt

Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα – φτιάχνοντας λαζαράκια

Για την ψυχή του Λάζαρου οι γυναίκες ζύμωναν ανήμερα το πρωί ειδικά κουλούρια, τους “λαζάρηδες”, τα “λαζαρούδια” ή και “λαζαράκια”.
Back To Top