Αν συνηθίζεις να συνοδεύεις τη σοκολάτα σου με ένα ποτήρι κρασί (ή το κρασί σου με σοκολάτα), τώρα μπορείς να απολαύσεις και τα δύο μαζί σε ένα προϊόν.


Αν συνηθίζεις να συνοδεύεις τη σοκολάτα σου με ένα ποτήρι κρασί (ή το κρασί σου με σοκολάτα), τώρα μπορείς να απολαύσεις και τα δύο μαζί σε ένα προϊόν. Ο λόγος για το νέο κρασί μιας βρετανικής εταιρείας ονόματι Rubis, με γεύση σοκολάτα.

Φτιαγμένο από σταφύλια της ισπανικής ποικιλίας Tempranillo, είναι εμπλουτισμένο με γεύση και άρωμα σοκολάτας. Σύμφωνα μάλιστα με κριτικές καταναλωτών, θα αναδειχθεί στο νέο must-drink, καθώς πολλά από τα σχόλια είναι διθυραμβικά, όπως «Είναι ο παράδεισος κλεισμένος σε ένα μπουκάλι!», «Πωπω, είναι υπέροχο!» και «Ένα ωραίο κρασί, τέλειο για όσους αγαπούν τη σοκολάτα και/ή το κόκκινο κρασί».

Η ίδια η εταιρεία παραγωγής του το περιγράφει ως εξής: «με νότες από κεράσι και κόκκινα φρούτα τυλιγμένες σε βελούδινη μαύρη σοκολάτα υψηλής ποιότητας». Συνιστά, επίσης, να καταναλώνεται είτε σε θερμοκρασία δωματίου είτε κρύο από το ψυγείο είτε με παγάκια.

Το μόνο μειονέκτημα; Πρέπει να το παραγγείλεις online από εδώ, οπότε στην τιμή του (σχεδόν 14 λίρες) προστίθενται και τα έξοδα αποστολής.

empty alt

Κάστανο: Βάλσαμο του χειμώνα

Σκέτα, βραστά ή ψητά, αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους. Είναι σήμα κατατεθέν του χειμώνα, από τότε που τα αναγνωστικά του Δημοτικού συνέδεαν την έλευση του κρύου με την παρουσία του καστανά στη γωνία.
empty alt

Φτιάξε ένα δροσερό γλυκό με το καρπούζι που περίσσεψε

Αν σου έχει περισσέψει ένα μεγάλο κομμάτι από τα τελευταία καρπούζια του καλοκαιριού και είναι έτοιμο να χαλάσει, μην το πετάξεις.
empty alt

Πώς θα απολαμβάνεις το τσάι σου σαν Βρετανός γαλαζοαίματος

Αν κατά βάθος νιώθεις λίγο Βρετανός και μάλιστα γαλαζοαίματος, οι συμβουλές του σομελιέ και ειδικού στο τσάι (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι) Neil Phillips θα σε βοηθήσουν να γίνεις εξπέρ στην προετοιμασία αλλά και την κατανάλωσή του.
empty alt

Το ιδανικό μπολ για να φτιάξεις μια σαλάτα

Με την άνοδο της θερμοκρασίας επιστρέψαμε, επίσημα, στην εποχή που οι σαλάτες κυριαρχούν στο μενού μας. Ιδιαίτερα αν προσπαθούμε να φτιάξουμε σώμα για παραλία.
empty alt

Πώς θα φτιάξεις ένα σπιτικό σοκολατένιο αυγό

Φέτος το Πάσχα, που δεν αργεί πλέον, μπορείς να χαρίσεις σε παιδιά, ανίψια και βαφτιστήρια σοκολατένια αυγά που έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου.
empty alt

Χειμερινή σαλάτα με λαχανάκια Βρυξελών, ρόδι, αμύγδαλα και παρμεζάνα

Πριν από μια δεκαετία περίπου, τα λαχανάκια Βρυξελλών έκαναν μια τεράστια εμφάνιση και έγιναν δημοφιλή όχι μόνο στον οικιακό πάγκο της κουζίνας σου στο σπίτι, αλλά και στις κουζίνες εστιατορίων.
empty alt

Ρύζι με κάρυ – πικάντικο και γευστικό

Αυτή η εκδοχή του ρυζιού κάρυ είναι ένα είδος πιλάφι: το ρύζι βράζει σε αρωματικό βούτυρο πριν γίνει εντελώς.
empty alt

Ψημένος σολομός με μουστάρδα και μέλι

Μια σάλτσα που θα αναδείξει το αγαπημένο σου ψάρι
Back To Top