Οι πιπεριές είναι ένα υλικό εύκολο και αγαπημένο. Το βρίσκεις σε άπειρες εκδοχές και συνταγές. Οι γεμιστές πιπεριές ανήκουν στην κορυφή των επιλογών μας.

Οι πιπεριές είναι ένα υλικό εύκολο και αγαπημένο. Το βρίσκεις σε άπειρες εκδοχές και συνταγές. Οι γεμιστές πιπεριές ανήκουν στην κορυφή των επιλογών μας. Τόσο εύκολο να γίνουν και οι δυνατότητες γέμισης είναι ατελείωτες. Αυτή η κρεμώδης εκδοχή έχει τυρί κρέμα, σπανάκι και κοτόπουλο για μια υπέροχη αίσθηση γεύματος με χαμηλούς υδατάνθρακες. Ο τέλειος συνδυασμός.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΥΛΙΚΩΝ:

4 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

0 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

1 ΩΡΑ 0 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

4 πιπεριές κομμένες στη μέση κατά μήκος

225 γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένο

1/2 κουτ. κρέμα γάλακτος

3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαγειρεμένο κοτόπουλο

300 γρ. κατεψυγμένο σπανάκι, ξεπαγωμένο και στραγγισμένο (ή και φρέσκο)

2 κ.σ. τεμαχισμένο τσένταρ, διαιρεμένο

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες

1/2 κουτ. πάπρικα

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

cream

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°. Τοποθετήστε τις πιπεριές με κομμένη πλευρά προς τα πάνω σε ένα ταψί 9”-x-13”. Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατεύετε το τυρί κρέμα και την κρέμα γάλακτος. Προσθέστε το κοτόπουλο, το σπανάκι, 1 φλιτζάνι τυρί, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και την πάπρικα και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν. Αλατοπιπερώνετε.

Μοιράζετε το μείγμα ανάμεσα στις πιπεριές και από πάνω ρίχνετε το υπόλοιπο φλιτζάνι τσένταρ. Σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές, για 30 λεπτά. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και ψήστε 10 λεπτά ακόμα.

empty alt

Οι ‘ημερομηνίες» που πρέπει να τηρούνται ευλαβικά

Οι αναγραφόμενες ενδείξεις κατανάλωσης στις συσκευασίες των βρώσιμων προϊόντων είναι στο κέντρο των συζητήσεων τον τελευταίο καιρό. Ο βασικός κανόνας που ισχύει επιβάλλει ότι εάν αναγράφεται η ένδειξη «ημερομηνία λήξης» στα συσκευασμένα τρόφιμα θα πρέπει να μην καταναλώνεται μετά την παρέλευσή της.
empty alt

Πώς θα ψήσεις μια πατάτα στο φούρνο

Έχει υπερβολική ζέστη για να μπεις στη διαδικασία να μαγειρέψεις, αλλά δεν θέλεις να φας για μεσημεριανό (μία ακόμα) σαλάτα; Ψήσε μία πατάτα στο φούρνο.
empty alt

Ένας εικονικός περίπατος για τα παιδιά που παλεύουν

  Η 29η Απριλίου είναι η ημερομηνία που έχει σηματοδοτήσει παγκοσμίως την ελπίδα. Την ελπίδα για ζωή και όνειρα, για χιλιάδες παιδιά που αντιμετωπίζουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια και παλεύουν να γίνουν καλά.
empty alt

Μένουμε σπίτι και κάνουμε μαθήματα μαγειρικής από το youtube

Εξοικειωθείτε με τα μαγειρικά σας σκεύη αλλά και όρους της μαγειρικής παρακολουθώντας μαθήματα στο youtube – ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή έχετε έλλειψη από συγκεκριμένα υλικά, η ενασχόληση με τα μαθήματα μαγειρικής θα γεμίσει ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας και θα κάνει καλό και […]
empty alt

Το λευκό ταιριάζει στην πίτσα!

Αν για σένα πίτσα σημαίνει οπωσδήποτε και σάλτσα ντομάτας, σου έχουμε μια εκδοχή λευκή πίτσας που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.
empty alt

Εύκολη συνταγή για απολαυστικά τσιπς καρότου στο φούρνο

Αναζητάτε έναν υγιεινό τρόπο να ικανοποιήσετε τις λιγούρες σας για σνακ; Αυτή η συνταγή 5 συστατικών για τσιπς καρότου είναι τόσο εύκολο να γίνει για νόστιμο, ευχάριστο σνακ! Αυτά τα τσιπ είναι χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς γλουτένη, vegan και μπορούν να είναι έτοιμα σε λιγότερο από μισή ώρα.
empty alt

Το Mostaccioli θα γίνει το νέο αγαπημένο σας πιάτο ζυμαρικών

Το Mostaccioli είναι ένα χορταστικό πιάτο ψημένων ζυμαρικών που είναι τέλειο για δείπνο το βράδυ της εβδομάδας.
empty alt

Γεμιστές πατάτες με πίτα βοσκού – ένας συνδυασμός που τα σπάει

Κάντε την έκπληξη με μια γευστική εκδοχή που θα σας ενθουσιάσει
Back To Top