Αναβαθμίστε το κοτόπουλο με μια ιδιαίτερα γευστική εκδοχή του

Πείτε αντίο στα βαρετά δείπνα με κοτόπουλο – αυτό το κοτόπουλο με γέμιση Cajun είναι εδώ για να αναζωογονήσει τις βραδινές σας επιλογές. Γεμισμένο με πιπεριές και τυρί, αυτό το πικάντικο κοτόπουλο είναι γεμάτο με γεύση, αλλά έτοιμο για σερβίρισμα σε λιγότερο από μία ώρα. Αν ψάχνετε για ένα φτηνό και εύκολο δείπνο στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε, τότε αυτή η συνταγή με γεμιστό κοτόπουλο θα πρέπει να είναι μια νέα επιλογή στο ρεπερτόριό σας συνταγών με κοτόπουλο.

Συμβουλή: Παρόλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τα αγορασμένα από το κατάστημα, μας αρέσει να χρησιμοποιούμε το σπιτικό μας καρύκευμα Cajun. Φτιάξτε το για αυτή τη συνταγή και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το για να το χρησιμοποιήσετε σε αμέτρητα βραδινά δείπνα (όπως γαρίδες Cajun). Μη διστάσετε να γίνετε δημιουργικοί με τη γέμιση – απλώς φροντίστε να μην παραγεμίσετε το κοτόπουλο σας.

Έχετε υπολείμματα; Καλά νέα! Η γεύση σε αυτό το κοτόπουλο διαρκεί και διαρκεί. Απλώς αποθηκεύστε το σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο και μπορεί να διαρκέσει έως και 4 ημέρες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

4 μερίδες

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

10 λεπτά

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

45 λεπτά

CAL/SERV:

534

Συστατικά

2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

1 φλ. μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους

1 φλ. κόκκινη και πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα

1 φλ. τριμμένο τσένταρ

2 κ.σ. καρύκευμα Cajun:

2 κ.σ. πάπρικα

2 κ.σ. σκόνη σκόρδου

2 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη

1 κ.σ. αλάτι

1 κ.σ. σκόνη κρεμμυδιού

2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

2 κ.γ. κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220°. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό σκεύος σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνετε το λάδι. Προσθέστε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν, για 5 λεπτά. Αλατοπιπερώνετε. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.

Βήμα 2

Με ένα κοφτερό μαχαίρι, δημιουργήστε μια τσέπη σε κάθε στήθος κοτόπουλου. Γεμίστε το καθένα με μείγμα λαχανικών και στη συνέχεια με τσένταρ. Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο παντού με καρυκεύματα Cajun, αλάτι και πιπέρι.

Βήμα 3

Προσθέστε το κοτόπουλο στο σκεύος και ψήστε μέχρι να ψηθεί καλά, περίπου 25 λεπτά.

empty alt

Όλα τα μυστικά για να κρατήσεις το σκόρδο φρέσκο για καιρό

Ίσως νομίζεις ότι το σκόρδο διατηρείται για πολύ καιρό φρέσκο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Όμως αν δεν ακολουθήσεις τις παρακάτω οδηγίες, θα το δεις σύντομα να μαραίνεται, να χάνει το άρωμά του και να αλλοιώνεται.
empty alt

Πρωτοχρονιάτικο δείπνο: η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει μία εβδομάδα πριν!

Όποιο μενού κι αν σχεδιάσεις για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες που θα σου ανοίξουν το δρόμο για την επιτυχία του πάρτι.
empty alt

Ένας απλός τρόπος να φτιάξεις τέλειο ψητό στήθος κοτόπουλου

Αν πετύχει, θα γίνει πεντανόστιμο. Αν όχι, μπορεί να βγει τόσο στεγνό και άνοστο που θα θυμίζει… σόλα παπουτσιού.
empty alt

Ο λόγος που πρέπει να λαχταράς μια μπριζόλα κόκκινη στο εσωτερικό της

Ίσως να αηδιάζεις στην ιδέα μιας μπριζόλας που μόλις κοπεί απελευθερώνει από το εσωτερικό της ένα κόκκινο υγρό.
empty alt

Ομελέτα – τορτίγια: σημειώσατε χ!

Είτε ψάχνεις ιδέες για ένα γρήγορο γεύμα ή για ένα χορταστικό πρωινό αυτή η ομελέτα τορτίγια θα σε εκπλήξει ευχάριστα.
empty alt

Welcome to the dark side of brownies

Αυτά τα απολαυστικά brownies ενισχύουν τη γεύση της μαύρης σοκολάτας με την προσθήκη μελάσας και σκόνης κακάου.
empty alt

Mac & Cheese Pizza Bites

Ένας συνδυασμός απόλαυσης φτιαγμένος στον παράδεισο
empty alt

Marry Me Pasta – μια συνταγή όλο αγάπη για ζυμαρικά!

Δεν λέμε ποτέ όχι σε μια νόστιμη εκδοχή ζυμαρικών
Back To Top