Ανάμεσα σε βραβεία Grammy, συναυλίες, ηχογραφήσεις, ταξίδια, η Ριάνα συνεχώς εκπλήσσει τους πάντες με την όρεξη που δείχνει για νέες προκλήσεις.

Ανάμεσα σε βραβεία Grammy, συναυλίες, ηχογραφήσεις, ταξίδια, η Ριάνα συνεχώς εκπλήσσει τους πάντες με την όρεξη που δείχνει για νέες προκλήσεις. Η εκθαμβωτική σταρ, έχοντας ένα υπερ-φορτωμένο πρόγραμμα, είναι αδύνατον να μην έχει τον προσωπικό της σεφ που την ακολουθεί παντού για να ικανοποιήσει κάθε διατροφικό καπρίτσιο –γιατί είναι ντίβα-, αλλά και να φροντίζει για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο.

Η Debbie Solomon ήταν η πρώτη προσωπική σεφ της Ριάνα. Όταν ξεκίνησε να εργάζεται για την 29χρονη, πριν από 4 χρόνια, επικρατούσε χάος στη ζωή της ερμηνεύτριας. «Είχε το πάρτι γενεθλίων της στη Χαβάη, μετά τουρνέ… Δεν ήξερα τι στο καλό γινόταν», είπε η Solomon στο bonappetit. Η σεφ, προκειμένου να κατανοήσει τι είδους φαγητά άρεσαν στην δυναμική σταρ, στράφηκε σε ένα κοντινό της πρόσωπο, τη μητέρα της. Η τζαμαϊκανή σεφ έμαθε ότι η νεαρή αλλά απαιτητική εργοδότης της, λατρεύει τα πιάτα από τον τόπο καταγωγής της τα Μπαρμπέιντος αλλά και τις γεύσεις της Γουιάνας. Η δυσκολία για τη Solomon ήταν ότι η κουζίνα των παραπάνω περιοχών είναι πανομοιότυπη, με μόνη διαφορά τις ονομασίες στα πιάτα κάτι που για τη σεφ ήταν αρκετά κουραστικό.

Αλλά το πιο δύσκολο σε αυτή τη περίπτωση, ήταν το γεγονός ότι η Ριάνα αλλάζει γεύσεις τόσο συχνά όσο αλλάζει χρώμα και μήκος στα μαλλιά της! Όπως συμβαίνει με τους απαιτητικούς πελάτες όπως είναι ένα ποπ είδωλο, η σεφ συμπεριφερόταν στη Ριάνα διαφορετικά. «Συνήθως στέλνω το μενού την Κυριακή ή τη Δευτέρα και εκείνοι διαλέγουν και έτσι έχω περιθώριο να κάνω τις απαραίτητες αγορές. Αλλά αυτή ήταν μια διαφορετική περίπτωση, δεν ήξερε τι ήθελε να φάει αύριο οπότε για να διαλέξει κάτι από σήμερα;».

Πάντως, η Ριάνα έχει μερικές αγαπημένες γεύσεις –πέρα από τα βασικά όπως τα ζυμαρικά, το κρέας και τα λαχανικά, λατρεύει το κάρι και το κύμινο…

empty alt

Στην Κροατία θα ζήσεις την εμπειρία της επίσκεψης σε ένα υποβρύχιο οινοποιείο

Η Κροατία έχει ούτως ή άλλως πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες της – όχι τυχαία, άλλωστε, το επιβλητικό κάστρο του Dubrovnik χρησιμοποιείται ως σκηνικό για το King’s Landing του Game of Thrones.
empty alt

Με δέκα μερίδες φρούτων την ημέρα θα φτάσετε τα 100!

Μια είναι η ουσία, δεν υπάρχει αθανασία. Μακροζωία όμως; Σύμφωνα με νέα βρετανική επιστημονική, όσοι τρώνε δέκα μερίδες φρούτων και λαχανικών τη μέρα, δηλαδή 800 γραμμάρια συνολικά, έχουν αυξημένες πιθανότητες να ζήσουν περισσότερα χρόνια.
empty alt

Οι βασικοί κανόνες για να φτιάξεις ένα ζωμό

Θεωρητικά είναι εύκολο να φτιάξεις ένα ζωμό, που θα χρησιμοποιήσεις σε σούπες αλλά και μαγειρευτά. Απλά «πετάς» στην κατσαρόλα όποια υλικά έχεις και τα αφήνεις να σιγοβράσουν μαζί με μπαχαρικά, σωστά; Στην πράξη όμως, αν θέλεις να φτιάξεις έναν αληθινά νόστιμο ζωμό και με απολαυστική υφή, πρέπει […]
empty alt

Έτσι θα μπορείς να παίρνεις πάντα σπιτικό φαγητό στη δουλειά

Αν αποφασίσεις να παίρνεις μαζί σου καθημερινά φαγητό στο γραφείο, το μαγείρεμα είναι προαιρετικό. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι συστηματική οργάνωση, για να εφοδιαστείς με την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που έχεις ανάγκη ώστε να «βγάλεις» την ημέρα σου.
empty alt

Ποια τάπερ είναι καλύτερα: τα πλαστικά ή τα γυάλινα;

Όταν καλείσαι να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα γυάλινο ή ένα πλαστικό τάπερ, η απάντηση καθορίζεται ανάλογα με την εκάστοτε χρήση του αλλά και τα δικά σου ζητούμενα.
empty alt

9 tips για να στύψεις ένα λεμόνι μέχρι την τελευταία σταγόνα

Ετοιμάζεσαι να κάνεις λεμονάδα; Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές, δεν θα σου ξεφύγει ούτε σταγόνα από το χυμό τους! 1.
empty alt

Φαγκρί «ΑΒ επιλογή» στη σχάρα με ντοματίνια και πιπεριές κέρατο

Τα ψάρια αποτελούν εξαιρετική τροφή για κάθε εποχή, αφού είναι πλούσια σε θρεπτικότητα και γεύση, μαγειρεύονται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και μπορούν να ταιριάξουν άνετα σε κάθε τραπέζι.
empty alt

Μυστικά για να ψήσετε τέλεια τραγανό μπέικον

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μαγειρέψετε μπέικον, αλλά μετά από πολλές έρευνες αποφασίσαμε ότι το πιο έξυπνο να μαγειρεύουμε τις φέτες είναι στο φούρνο: υπάρχει λιγότερο χάος στην κουζίνα, γίνεται το σερβίρισμα του μπέικον πολύ πιο εύκολο, και τα αποτελέσματα είναι εξίσου τραγανά.
Back To Top