Ανάμεσα σε βραβεία Grammy, συναυλίες, ηχογραφήσεις, ταξίδια, η Ριάνα συνεχώς εκπλήσσει τους πάντες με την όρεξη που δείχνει για νέες προκλήσεις.

Ανάμεσα σε βραβεία Grammy, συναυλίες, ηχογραφήσεις, ταξίδια, η Ριάνα συνεχώς εκπλήσσει τους πάντες με την όρεξη που δείχνει για νέες προκλήσεις. Η εκθαμβωτική σταρ, έχοντας ένα υπερ-φορτωμένο πρόγραμμα, είναι αδύνατον να μην έχει τον προσωπικό της σεφ που την ακολουθεί παντού για να ικανοποιήσει κάθε διατροφικό καπρίτσιο –γιατί είναι ντίβα-, αλλά και να φροντίζει για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο.

Η Debbie Solomon ήταν η πρώτη προσωπική σεφ της Ριάνα. Όταν ξεκίνησε να εργάζεται για την 29χρονη, πριν από 4 χρόνια, επικρατούσε χάος στη ζωή της ερμηνεύτριας. «Είχε το πάρτι γενεθλίων της στη Χαβάη, μετά τουρνέ… Δεν ήξερα τι στο καλό γινόταν», είπε η Solomon στο bonappetit. Η σεφ, προκειμένου να κατανοήσει τι είδους φαγητά άρεσαν στην δυναμική σταρ, στράφηκε σε ένα κοντινό της πρόσωπο, τη μητέρα της. Η τζαμαϊκανή σεφ έμαθε ότι η νεαρή αλλά απαιτητική εργοδότης της, λατρεύει τα πιάτα από τον τόπο καταγωγής της τα Μπαρμπέιντος αλλά και τις γεύσεις της Γουιάνας. Η δυσκολία για τη Solomon ήταν ότι η κουζίνα των παραπάνω περιοχών είναι πανομοιότυπη, με μόνη διαφορά τις ονομασίες στα πιάτα κάτι που για τη σεφ ήταν αρκετά κουραστικό.

Αλλά το πιο δύσκολο σε αυτή τη περίπτωση, ήταν το γεγονός ότι η Ριάνα αλλάζει γεύσεις τόσο συχνά όσο αλλάζει χρώμα και μήκος στα μαλλιά της! Όπως συμβαίνει με τους απαιτητικούς πελάτες όπως είναι ένα ποπ είδωλο, η σεφ συμπεριφερόταν στη Ριάνα διαφορετικά. «Συνήθως στέλνω το μενού την Κυριακή ή τη Δευτέρα και εκείνοι διαλέγουν και έτσι έχω περιθώριο να κάνω τις απαραίτητες αγορές. Αλλά αυτή ήταν μια διαφορετική περίπτωση, δεν ήξερε τι ήθελε να φάει αύριο οπότε για να διαλέξει κάτι από σήμερα;».

Πάντως, η Ριάνα έχει μερικές αγαπημένες γεύσεις –πέρα από τα βασικά όπως τα ζυμαρικά, το κρέας και τα λαχανικά, λατρεύει το κάρι και το κύμινο…

empty alt

Έτσι θα κάνεις το χούμους να δείχνει ακαταμάχητο

Μπορεί το χούμους να είναι ένα νόστιμο συνοδευτικό στο τραπέζι και ιδανικό ντιπ για τα λαχανικά σου, όμως ας το παραδεχτούμε, η εμφάνισή του δεν σε δελεάζει να βουτήξεις το κουτάλι σου.
empty alt

10 εύκολοι τρόποι να τρως καθημερινά περισσότερα φρούτα και λαχανικά

1. Ξεκίνησε τη μέρα σου με ένα σμούθι. 2. Βάλε μια φρουτοσαλάτα στο πρωινό σου. 3. Πρόσθεσε (περισσότερα) λαχανικά σε ένα σάντουιτς.
empty alt

O σοβαρός λόγος που δεν πρέπει να ξαναζεσταίνεις το ρύζι

Μπορείς να ξαναζεστάνεις άνετα ένα γεύμα με ρύζι που έχει περισσέψει; Εξαρτάται από το πόσος χρόνος έχει μεσολαβήσει από τότε που μαγειρεύτηκε.
empty alt

Τι είναι η ζελατίνη (και πώς θα τη χρησιμοποιήσεις);

Αν έχεις κάποιον φίλο που ακολουθεί vegan διατροφή, ίσως σού έχει πει σε κάποια φάση ότι δεν μπορεί να καταναλώσει την τάδε ή τη δείνα τροφή γιατί περιέχει ζελατίνη, ένα ζωικό υποπροϊόν.
empty alt

Summer wine… ή πώς να φτιάξεις την πιο απολαυστική παγωμένη σανγκρία

  Η σανγκρία είναι από μόνη της ένα είδος κρασιού με χαρακτηριστική γλυκιά επίγευση. Δεν υπάρχει ωστόσο τίποτα χειρότερο από μια υπερβολικά γλυκιά σανγκρία.
empty alt

Πικάντικες μπουκίτσες-κουνουπίδι που θα σε ενθουσιάσουν

Η πρώτη αντίδραση ίσως στο άκουσμα της λέξης κουνουπίδι είναι να κλείσεις την μύτη σου. Η συνταγή ωστόσο που θα σου αποκαλύψουμε θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τη μέχρι τώρα σχέση σου με αυτό το παρεξηγημένο λαχανικό.
empty alt

Μια γευστική κι υγιεινή οπτασία στο πιάτο σου

Τα λαχανικά είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας: πλούσια σε φυτικές ίνες, ιδανικά για μια διατροφή γεμάτη βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, τα λαχανικά αποδεικνύουν καθημερινά πως εκτός από υγιεινά, μπορούν να κάνουν τα πιάτα μας ευφάνταστα και πεντανόστιμα! Ακόμη κι όταν θέλεις...
empty alt

Χειμωνιάτικη σαλάτα με γλυκοπατάτα

Οι σαλάτες όλο τον χρόνο είναι από τις πιο ωφέλιμες και πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Λατρεύουμε αυτή τη σαλάτα ζεστή, είτε όταν βγαίνει κατευθείαν από τον φούρνο, αλλά όμως μας αρέσει εξίσου κι είναι πολύ καλή επιλογή και σε θερμοκρασία δωματίου μία (δύο ή τρεις) μέρες μετά.
Back To Top