Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα πιάτο με υψηλή θρεπτική αξία.

Υλικά:

150 γρ. αμάρανθος

100 γρ. κινόα

1 καρότο κομμένο τετραγωνάκια

1 κολοκύθι κομμένο τετραγωνάκια

1 σκελίδα σκόρδο

150 γρ. αρακά

80 γρ. κάσιους

50 γρ. αμαζόνια (το φιστίκι της Βραζιλίας)

200 γρ. τόφου κομμένο τετραγωνάκια

½ κ.γ. γκαράμ μασάλα

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Βράζουμε τον αμάρανθο και την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά (καρότο, κολοκύθι, αρακά) μαζί με το σκόρδο και αλατίζουμε. Μόλις είναι έτοιμα και έχουν μαλακώσει προσθέτουμε μέσα τα κάσιους, το τόφου και τα αμαζόνια και πασπαλίζουμε με το γκαράμ μασάλα. Στο τέλος προσθέτουμε τον αμάρανθο και την κινόα που έχουν βράσει, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τελειώνουμε με λίγο ελαιόλαδο ωμό.

empty alt

Κρουασανάκια γεμιστά με μελιτζάνα

Δοκιμάστε να φτιάξετε αλμυρά κρουασανάκια με μελιτζάνα για ένα διαφορετικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα και καλαμάρια

Μια διαφορετική μακαρονάδα με την συνδρομή των καλαμαριών
empty alt

Κους κους με λαχανικά και μύδια

Ένα ιδιαίτερο φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει.
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Ριζότο με μπύρα και σπεκ

Ριζότο με μεθυστική γεύση από μπύρα.
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
Back To Top