Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.

Υλικά:

4 φιλέτα τσιπούρας κομμένα σε μικρά κομμάτια

400 γρ. κόκκινο κρασί

200 γρ. κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα

25 γρ. ελαιόλαδο

1 φύλλο δάφνης

1 πρέζα κορν φλάουρ

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το κρασί μαζί με το φύλλο δάφνης και ένα κουταλάκι πιπέρι. Το αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε ύστερα μέσα τα φιλέτα τσιπούρας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Ύστερα βγάζουμε από μέσα τα φιλέτα και τα κρατάμε στην άκρη. Δυναμώνουμε τη φωτιά και ύστερα από 5 λεπτά φιλτράρουμε το κρασί. Βάζουμε ύστερα πάλι στην κατσαρόλα μαζί με το κορν φλάουρ που το έχουμε διαλύσει σε λίγες σταγόνες νερό. Ανακατεύουμε και αφήνουμε για ένα λεπτό. Αποσύρουμε έπειτα από τη φωτιά και αλατίζουμε. Τσιγαρίζουμε ύστερα το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε μία κουταλιά νερό και σκεπάζουμε. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά, αποσύρουμε ύστερα από τη φωτιά και αλατίζουμε. Τα σερβίρουμε μαζί με τα φιλέτα τσιπούρας και τη σάλτσα κόκκινου κρασιού.

empty alt

Μπουκιές με αμύγδαλα και μαρμελάδα βερύκοκο

Μπαλίτσες από βερίκοκο για παιχνίδια γεύσης.
empty alt

Brownie με μαύρα φασόλια και σοκολάτα

Κι όμως τα μαύρα φασόλια τρώγονται και αλλιώς.
empty alt

Κρέμα καραμελέ

Το κλασικό γαλλικό γλυκό που η γεύση του έχει κερδίσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Μύδια σωτέ με σκόρδο και αρωματικά

Μυρίστε το άρωμα της θάλασσας στα μύδια και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε υπέροχες γεύσεις. 
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Πίτσα light με λαχανικά

Ένα άκρως λαχταριστό πιάτο που τρώγεται καυτό ή κρύο ακόμη και για πρωινό.
empty alt

Κεφτεδάκια από άσπρο ψάρι

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.
empty alt

Κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα

Γευστικά μπουτάκια κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα. Δοκιμάστε το και στα κάρβουνα. 
Back To Top