Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.

Υλικά:

4 φιλέτα τσιπούρας κομμένα σε μικρά κομμάτια

400 γρ. κόκκινο κρασί

200 γρ. κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα

25 γρ. ελαιόλαδο

1 φύλλο δάφνης

1 πρέζα κορν φλάουρ

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το κρασί μαζί με το φύλλο δάφνης και ένα κουταλάκι πιπέρι. Το αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε ύστερα μέσα τα φιλέτα τσιπούρας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Ύστερα βγάζουμε από μέσα τα φιλέτα και τα κρατάμε στην άκρη. Δυναμώνουμε τη φωτιά και ύστερα από 5 λεπτά φιλτράρουμε το κρασί. Βάζουμε ύστερα πάλι στην κατσαρόλα μαζί με το κορν φλάουρ που το έχουμε διαλύσει σε λίγες σταγόνες νερό. Ανακατεύουμε και αφήνουμε για ένα λεπτό. Αποσύρουμε έπειτα από τη φωτιά και αλατίζουμε. Τσιγαρίζουμε ύστερα το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε μία κουταλιά νερό και σκεπάζουμε. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά, αποσύρουμε ύστερα από τη φωτιά και αλατίζουμε. Τα σερβίρουμε μαζί με τα φιλέτα τσιπούρας και τη σάλτσα κόκκινου κρασιού.

empty alt

Πατάτες baby με κόκκινη πιπεριά

Αλλη μια πρόταση για τις αγαπημένες πατάτες.
empty alt

Cordon bleu από χοιρινό

Ένα πιάτο που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί.
empty alt

Σπαγγέτι με τόνο

Αυτά τα σπαγγέτι κρύβουν την έκπληξη ενός απρόσμενου συνδυασμού: τόνος με αντσούγες.
empty alt

«Παντρεμένα» φιλετάκια σολομού

Ο σολομός παντρεμένος ή μη, είναι ιδανικός με παρμεζάνα, σος και λογιών μυρωδικά.
empty alt

Σπανάκι με ρύζι οκγρατέν

Ιδανική και πεντανόστιμη συνταγή για να εντάξεις το σπανάκι στη διατροφή σου.
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Γαλοπούλα με πορτοκάλι

Αν σας αρέσει το άρωμα πορτοκαλιού στα φαγητά σας, ο συνδυασμός του με τη γαλοπούλα θα σας ενθουσιάσει. 
empty alt

Σπανακόρυζο στο φούρνο

Ενα διαφορετιό σπανακόριζο στο φούρνο με λαχταριστή μπεσαμέλ.
Back To Top