Μέτρια   Μερίδες : 10   15.01-18.30  

Αυτά τα ζελεδάκια θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!

Υλικά:

200 γρ. μαρμελάδα ανανά ή μάνγκο

200 γρ. μαρμελάδα από φρούτα του δάσους

200 γρ. μαρμελάδα ροδάκινο

200 γρ. μαρμελάδα από φράουλα

280 γρ. ζάχαρη

80 γρ. maizena

Χυμό από 3 λεμόνια

50 γρ. ζελατίνη μουσκεμένη σε κρύο νερό

Οδηγίες:

Παίρνουμε 4 κατσαρολάκια και βάζουμε σε κάθε ένα τις μαρμελάδες ξεχωριστά. Προσθέτουμε στο καθένα 70 γρ. ζάχαρη, 100 γρ. νερό, 1 κ.σ. χυμό λεμονιού, 20 γρ. maizena και σε πολύ χαμηλή φωτιά αφήνουμε να λιώσουν οι μαρμελάδες και να ανακατευτούν τα υλικά. Μόλις ξεκινήσει να βράζει κατεβάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε μέσα τη ζελατίνη που έχουμε μοιράσει στα τέσσερα. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει. Παίρνουμε τα φορμάκια στο σχήμα που μας αρέσει, ρίχνουμε μέσα λίγο από τα μείγματά μας, ξεχωριστά το κάθε χρώμα, και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Σερβίρονται σαν καραμελίτσες.

empty alt

Σουφλέ με τόνο και μπρόκολο

Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι με αυτό το λαχανικό θα υποκύψουν σε αυτή την γεύση.
empty alt

Σαλάτα με ψητά λαχανικά και παρμεζάνα

Ενα εντυπωσιακό πιάτο που μπορεί να σταθεί και ως σαλάτα και ως ορεκτικό.
empty alt

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 
empty alt

Σαλάτα με σπανάκι και παντζάρια

Υπέροχη και ξεχωριστή σαλάτα σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση
empty alt

Βελουτέ με πατάτα, μανιτάρια και φουντούκι

Μία πρωτότυπη και πεντανόστιμη βελουτέ.
empty alt

Πατέ από μανιτάρια Champignon

Γρήγορη και ιδανική συνταγή για ορεκτικό, πάρτι και συγκεντρώσεις με φίλους.
empty alt

Πατάτες ογκρατέν κλασική συνταγή

Εύκολο, καθημερινό πιάτο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
Back To Top