Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Μία ιδιαίτερα θρεπτική σαλάτα.

Υλικά:

1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες

1 μικρή σαλάτα iceberg κομμένη

50 γρ. ηλιόσπορο

5-6 ντοματίνια κομμένα στη μέση

10 ελιές μαύρες

½ κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

½ κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο

2 κ.σ γιαούρτι πλήρες

1 κ.γ. μουστάρδα

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο αρωματισμένο με μήλο

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αβοκάντο, το iceberg, τον ηλιόσπορο, τα ντοματίνια και τις ελιές.

Για το ντρέσινγκ

Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μαϊντανό και το βασιλικό. Αν μείνει πολύ πηχτό αραιώνουμε με λίγο νερό. Με αυτό το ντρέσινγκ γαρνίρουμε τη σαλάτα μας.

empty alt

Ταλιατέλες με σπαράγγια

Επιλέξτε αν θέλετε άλλο ζυμαρικό, τα σπαράγγια συνδυάζονται τέλεια με όλα!
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
empty alt

Τούρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.
empty alt

Γαρίδες με σκόρδο

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.
empty alt

Χοιρινό με ντομάτες και λουκάνικα

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.
empty alt

Pasta με σάλτσα ωμή (crudaiola)

Ταπεινά υλικά σε ένα γευστικό υπέροχο συνδυασμό.
empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
Back To Top