Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Μία ιδιαίτερα θρεπτική σαλάτα.

Υλικά:

1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες

1 μικρή σαλάτα iceberg κομμένη

50 γρ. ηλιόσπορο

5-6 ντοματίνια κομμένα στη μέση

10 ελιές μαύρες

½ κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

½ κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο

2 κ.σ γιαούρτι πλήρες

1 κ.γ. μουστάρδα

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο αρωματισμένο με μήλο

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αβοκάντο, το iceberg, τον ηλιόσπορο, τα ντοματίνια και τις ελιές.

Για το ντρέσινγκ

Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μαϊντανό και το βασιλικό. Αν μείνει πολύ πηχτό αραιώνουμε με λίγο νερό. Με αυτό το ντρέσινγκ γαρνίρουμε τη σαλάτα μας.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Βάση από πίτσα χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη ζύμη πίτσας.
empty alt

Bruschetta πασχαλινή

Μία παραδοσιακή ιταλική bruschetta για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο..
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Κρουασανάκια γεμιστά με μελιτζάνα

Δοκιμάστε να φτιάξετε αλμυρά κρουασανάκια με μελιτζάνα για ένα διαφορετικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Μους με limoncello

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;
empty alt

Βινεγκρέτ μουστάρδας

Φτιάξτε σπιτική σάλτσα βινεγκρέτ μουστάρδας και θα είστε περήφανοι για το αποτέλεσμα.
empty alt

Πουτίγκα με φράουλες και γιαούρτι

Βάλτε τις φράουλες στο γιαούρτι ή το... αντίστροφο. 
Back To Top