Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Αυτά τα σπαγγέτι κρύβουν την έκπληξη ενός απρόσμενου συνδυασμού: τόνος με αντσούγες.

Υλικά: 

400 γρ. σπαγγέτι

100 γρ. ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

3 αντσούγιες ξαρμυρισμένες και λεπτοκομμένες

200 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο

200 γρ. ντομάτα καρέ

1 κ.σ. μαϊντανό

λίγη ρίγανη φρέσκια

1 πεπεροντσίνο ψιλοκομμένο

Αλάτι

Οδηγίες: 

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το πεπεροντσίνο, το μαϊντανό και τις αντσούγιες και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί. Προσθέτουμε τον τόνο, τη ντομάτα καρέ και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα. Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε και στο τέλος προσθέτουμε λίγη ρίγανη.

empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.
empty alt

Λαζάνια al pesto

Ενα γευστικό πιάτο που κλέβει πάντα την παράσταση.
empty alt

Πύργος από φέτες ψωμί με γαύρο και σάλτσα από ντομάτα

Ο ταπεινός γαύρος σε μια βασιλική εκδοχή.
empty alt

Κοτόπουλο με λεμόνι

Κοτόπουλο λεμονάτο, όλοι το αγαπάμε. Μία συνταγή από την Ιταλία.
empty alt

Πίτσα μαργαρίτα

Η πιο διάσημη πίτσα με τα πιο απλά υλικά και τους αναρίθμητους θαυμαστές.
empty alt

Μπουγάτσα

Πανεύκολη συνταγή για σπιτική μπουγάτσα με λαχταριστή κρέμα. 
empty alt

Brownie με μαύρα φασόλια και σοκολάτα

Κι όμως τα μαύρα φασόλια τρώγονται και αλλιώς.

Back To Top