Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένας άξιος εκπρόσωπος της θάλασσας στο πιάτο σας με τα... κρεμμυδάκια. 

Υλικά:

4 φιλέτα μπακαλιάρο κομμένα στη μέση (περίπου 100-120γρ. το καθένα)

400 γρ. μανιτάρια Champignon

3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κ.σ. θυμάρι

30 ml ξύδι μπαλσάμικο

Λίγο αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν και να εξατμιστεί το νερό. Ύστερα ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι, το σκόρδο, το θυμάρι και το μισό ξύδι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 5 λεπτά. Κάνουμε χώρο και τοποθετούμε στη μέση τα φιλέτα ψήνοντάς τα και από τις 2 πλευρές μέχρι να ροδίσουν καλά. Αλατοπιπερώνουμε και μόλις είναι έτοιμα τα μεταφέρουμε στα πιάτα. Τοποθετούμε στην άκρη του πιάτου τα μανιτάρια και ρίχνουμε από πάνω τους το υπόλοιπο μπαλσάμικο. Σερβίρεται ζεστό.

empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Μηλόπιτα

Μια μηλόπιτα την ημέρα, το γιατρό της... πείνας κάνει πέρα.
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Carpaccio ξιφία

Ενα ξεχωριστό ορεκτικό για το τραπέζι που απαιτεί προετοιμασία, αλλά ανταμείβει με την γεύση του.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
Back To Top