Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Το αγαπημένο θαλασσινό σε γευστική και χρωματική αρμονία με τις πιπεριές.

Υλικά:

1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες (φρέσκες ή κατεψυγμένες)

250 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας με γεύση σπανάκι

3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

4 σκελίδες σκόρδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες και αφού τα στραγγίξουμε τα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα με 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Παράλληλα σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο για 5 περίπου λεπτά. Προσθέτουμε ύστερα τις γαρίδες και λίγο πιπέρι. Αφήνουμε για 5 λεπτά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με τα ζυμαρικά.

empty alt

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Μπρουσκέτα

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 

Back To Top