Μέτρια   Μερίδες : 8   10.01-12.30  

Ένα γλυκό για μικρούς και μεγάλους.

Υλικά:

200 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη

120 γρ. ζάχαρη

2 κ.σ. γάλα πλήρες

2 μπανάνες πολύ ώριμες

2 αυγά

90 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

50 γρ. καρυδόψιχα

1,5 κ.σ. μπέκιν πάουντερ

1 πρέζα αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέκιν και το αλάτι. Ξεχωριστά χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το γάλα χτυπώντας συνέχεια και ένα ένα τα αυγά. Τέλος προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι, τις μπανάνες κομμένες σε μικρά κομματάκια και την καρυδόψιχα. Βάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ και ψήνουμε για 45 λεπτά στους 160 βαθμούς.

empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
empty alt

Χρωματιστά ζελεδάκια φρούτων

Αυτά τα ζελεδάκια θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!
empty alt

Σάλτσα με πιπεριές

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!
empty alt

Κοτόπουλο με διάφορα λαχανικά και μπύρα

Ίσως από τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς το κοτόπουλο στο τηγάνι σβησμένο με μπύρα μαζί με πολύχρωμες πιπεριές. 
empty alt

Μους από μέλι και ρόδι

Ελαφριά, φρέσκια και δροσερή μους, ιδανική να την προσφέρετε μετά από πλούσιο γεύμα.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

«Παντρεμένα» φιλετάκια σολομού

Ο σολομός παντρεμένος ή μη, είναι ιδανικός με παρμεζάνα, σος και λογιών μυρωδικά.
Back To Top