Μέτρια   Μερίδες : 2   15.01-18.30  

Η ιταλική πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.

Υλικά:

4 μπαρμπούνια

Χυμός από 4 λεμόνια

4 μικρές κόκκινες πιπεριές

100 γρ. ντομάτα σε κυβάκια

50 γρ. αγγούρι σε κυβάκια

50 γρ. κίτρινη και πράσινη πιπεριά σε κυβάκια

1 ματσάκι άνηθο

100 γρ. μαγιονέζα με λεμόνι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια, τα ανοίγουμε όπως ένα βιβλίο, τα βάζουμε σε αρκετό αλάτι για 1 ώρα και κατόπιν τα μαρινάρουμε στο χυμό λεμονιού για τουλάχιστον 8 ώρες. Ροδίζουμε τις κόκκινες πιπεριές στη φωτιά μέχρι να μαλακώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις αρωματίζουμε με το ελαιόλαδο. Παίρνουμε όλα τα λαχανικά, τα ομογενοποιούμε με τη μαγιονέζα και αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε στο πιάτο μια κόκκινη πιπεριά. Πάνω της στηρίζουμε το μπαρμπούνι. Με το μείγμα των λαχανικών γεμίζουμε το ψάρι και από πάνω ρίχνουμε λίγο άνηθο. Τα αρωματίζουμε όλα με ελαιόλαδο.

empty alt

Λαζάνια με μελιτζάνες

Μεσογειακό πιάτο με υπέροχη γεύση από το συνδυασμό της μελιτζάνας και της μοτσαρέλας. 
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Μαγιονέζα από αβοκάντο

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με πεπεροντσίνο

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.
empty alt

Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι

Μια βόλτα από το μανάβη και φρέσκα φρούτα κατευθείαν στο πιάτο σας.
empty alt

Μπαρμπούνι alla nizzarda

Η ιταλική πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
empty alt

Τούρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.
Back To Top