Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Να πως να φτιάξετε πανεύκολα μπεσαμέλ χωρίς γλουτένη.

Υλικά:

  • 250 γρ. γάλα
  • 20 γρ. βούτυρο
  • 20 γρ. maizena
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το κορν φλάουρ, σοτάρουμε λίγο και ρίχνουμε το γάλα που έχουμε ζεστάνει προηγουμένως. Ανακατεύουμε καλά, ελέγχουμε από αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει.

Κ.ΒΗΤΑ, Κορνήλιος Σελαμσής, ARTéfacts Ensemble & Θεοδώρα Μπάκα – Συγκατοίκηση

empty alt

Σούπα με σπαράγγια

Γευτείτε τα σπαράγγια έτσι όπως δεν το έχετε τολμήσει ποτέ.
empty alt

Τζατζίκι

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.
empty alt

Carpaccio ξιφία

Ενα ξεχωριστό ορεκτικό για το τραπέζι που απαιτεί προετοιμασία, αλλά ανταμείβει με την γεύση του.
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
empty alt

Μπισκότα αρωματισμένα με λεβάντα και καρύδα

Αρωματίστε τον ουρανίσκο σας με δυο από τα πιο όμορφα αρώματα της φύσης.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Κολοκυθόσουπα

Λαχταριστή και κρεμώδης κολοκυθόσουπα ιδανική για το χειμώνα
empty alt

Πέννες με pesto από φυστίκι

Μια συνταγή... pesto και έγινε.

Back To Top