Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Να πως να φτιάξετε πανεύκολα μπεσαμέλ χωρίς γλουτένη.

Υλικά:

  • 250 γρ. γάλα
  • 20 γρ. βούτυρο
  • 20 γρ. maizena
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το κορν φλάουρ, σοτάρουμε λίγο και ρίχνουμε το γάλα που έχουμε ζεστάνει προηγουμένως. Ανακατεύουμε καλά, ελέγχουμε από αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει.

Κ.ΒΗΤΑ, Κορνήλιος Σελαμσής, ARTéfacts Ensemble & Θεοδώρα Μπάκα – Συγκατοίκηση

empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Κεφτεδάκια με τόνο και κολοκύθια

Τα νόστιμα κεφτεδάκια δε γίνονται μόνο με κρέας... Δοκιμάστε τα με τόνο και κολοκύθι, πραγματική απόλαυση!
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
empty alt

Μπακαλιάρος με πολέντα και κρεμμύδια

Αντικαταστήστε τον πουρέ πατάτας φτιάχνοντας πολέντα και συνοδεύστε το ψάρι με αυτό το μοναδικό συνδυασμό. 
empty alt

Κεφτεδάκια με κολοκύθια και βασιλικό

Πλάστε κεφτεδάκια με δροσερά κολοκυθάκια, βασιλικό και πολέντα.
empty alt

Linguine με πορτοκάλι

Το άρωμα του πορτοκαλιού θα δώσει μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα ζυμαρικά σας.
empty alt

Μελιτζάνες με μεσογειακό ταμπεραμέντο

Δοκομάστε μελιτζάνα με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα ντομάτας.
empty alt

Tagliolini rosa antico

Μεθυστική γεύση σε ένα χρωματιστό πιάτο ζυμαρικών.
Back To Top