Μέτρια   Μερίδες : 18   18.31-21.00  

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.

Υλικά:

100 γρ. αλεύρι ολικής

150 γρ. νιφάδες βρώμης

200 γρ. χυμό από μήλο

50 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα

1 στικ βανίλια

1 κ.γ. κανέλα

2 κ.σ. ηλιέλαιο

2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη

1 πρέζα αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στέρεα υλικά και ύστερα προσθέτουμε το ηλιέλαιο και το χυμό μήλου και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Πλάθουμε σε μπαλάκια και ψήνουμε σε αντικολλητικό χαρτί στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Σαλάτα με αβοκάντο και μανιτάρια champignon

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Gomasio

Φτιάξτε το για να δώσετε μία έξτρα γεύση στις σαλάτες σας, το ρύζι και τις σούπες.
empty alt

Spaghetti με χταπόδι στο φούρνο

Κάντε την κουζίνα σας να μυρίζει θάλασσα. Αγαπημένο ελληνικό πιάτο, ζυμαρικά με χταποδάκι στο φούρνο.
empty alt

Μπρουσκέτα

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
empty alt

Χοιρινό καρέ με σως πορτοκάλι

Το χοιρινό ποτέ δεν ήταν πιο εκλεκτό ανάμεσα σε φέτες πορτοκαλιού, σβησμένα με κρασί.
empty alt

Πέννες αλα αραμπιάτα

Νόστιμη και εύκολη συνταγή με ταπεινά υλικά αλλά ξεχωριστή γεύση.
Back To Top