Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.

Υλικά:

300 γρ. ζύμη από πίτσα

3 πατάτες βραστές κομμένες τετραγωνάκια

250 γρ. mozzarella κομμένη τετραγωνάκια

300 γρ. σάλτσα ντομάτας

200 γρ. λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης κομμένα σε λεπτές φέτες

1 κλωνάρι δεντρολίβανο

Οδηγίες:

Μοιράζουμε τη ζύμη σε 12 κομμάτια. Ανοίγουμε σαν να κάνουμε μικρές πίτσες και απλώνουμε σε ταψί φούρνου με αντικολλητικό χαρτί. Βάζουμε επάνω λίγη σάλτσα ντομάτα, τη mozzarella, τα λουκάνικα, τις πατάτες και γαρνίρουμε με 2-3 κομματάκια δεντρολίβανο. Αφήνουμε έξω να ξεκουραστούν 20 λεπτά και στη συνέχεια ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
empty alt

Βελουτέ από αρακά

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.
empty alt

Ντρέσινγκ με γιαούρτι

Ένα υπέροχο και εξαιρετικά δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού ιδανικό να συνοδεύσετε σαλάτες ή ψάρι στον ατμό.
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο

Ένα λαχταριστό πιάτο που θα σας ανοίξει την όρεξη!
empty alt

Γλυκό ρυζόγαλο με φουντούκια και καφέ

Ξεχάστε τα βαρετά ρυζόγαλα!
empty alt

Πορτοκαλόπιτα

Αυτό το γλυκό υπάρχει σε πολλές παραλλαγές, αλλά παραμένει το ίδιο αγαπημένο.
empty alt

Πραλίνα φουντουκιού

Υπάρχει κάποιος που δε λατρεύει τη πραλίνα;
Back To Top