Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.

Υλικά:

300 γρ. ζύμη από πίτσα

3 πατάτες βραστές κομμένες τετραγωνάκια

250 γρ. mozzarella κομμένη τετραγωνάκια

300 γρ. σάλτσα ντομάτας

200 γρ. λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης κομμένα σε λεπτές φέτες

1 κλωνάρι δεντρολίβανο

Οδηγίες:

Μοιράζουμε τη ζύμη σε 12 κομμάτια. Ανοίγουμε σαν να κάνουμε μικρές πίτσες και απλώνουμε σε ταψί φούρνου με αντικολλητικό χαρτί. Βάζουμε επάνω λίγη σάλτσα ντομάτα, τη mozzarella, τα λουκάνικα, τις πατάτες και γαρνίρουμε με 2-3 κομματάκια δεντρολίβανο. Αφήνουμε έξω να ξεκουραστούν 20 λεπτά και στη συνέχεια ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Μικρά muffin με σοκολάτα

Τέλεια, αφράτα muffins με σοκολάτα. Κλασικά μικρά κέικ για παιδικά πάρτι, για πρωινό, για σνακ στη δουλειά.
empty alt

Γκρατέν από πατάτες παντσέτα και τυρί μετσοβόνε

Σερβίρεται ζεστό, φτιάχνεται εύκολα και η γεύση του διαρκεί μέχρι το επόμενο πιάτο.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα και καλαμάρια

Μια διαφορετική μακαρονάδα με την συνδρομή των καλαμαριών
empty alt

Κρέπες με κρέμα αμυγδάλου

Κρέπες γεμιστές με κρέμα αμυγδάλου και καραμέλα για να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα...
empty alt

Σαλάτα από καλαμάρι με φρέσκο κρεμμυδάκι

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
empty alt

Κέικ

Αυτό το γλυκό έχει πολλές παραλλαγές αλλά ας μην ξεχνάμε τη βασική του.
Back To Top