Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.

Υλικά:

2 φρέσκα κεφαλάκια κατσικίσιο τυρί των 300 γρ.

250 γρ. βλαστάρια σπανάκι

½ λεμόνι

2 κ.γ. ξύδι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

5 κ.γ. μέλι

Λίγο βούτυρο

Λίγο σκόρδο

Λίγο μαϊντανό

Σέλινο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ξεπλένουμε και στεγνώνουμε το σπανάκι. Το κόβουμε και το σοτάρουμε σε βούτυρο με λίγο σκόρδο, μαϊντανό και σέλινο. Σε μία σαλατιέρα ανακατεύουμε το χυμό μισού λεμονιού με το ξίδι και μια πρέζα αλάτι. Προσθέτουμε λάδι και πιπέρι. Βουτάμε το σπανάκι γρήγορα σε αυτή τη σάλτσα και το σερβίρουμε στα πιάτα. Κόβουμε το κατσικίσιο τυρί σε φέτες και το βάζουμε επάνω στο σπανάκι. Σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά ζεσταίνουμε το μέλι και το ρίχνουμε ζεστό επάνω στο τυρί. Αρωματίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

empty alt

Σούπα βελουτέ από κουνουπίδι

Γευστική και πρωτότυπη λύση για το κουνουπίδι που θα σας δώσει ένα διαφορετικό πιάτο.
empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Μηλόπιτα με γάλα από ρύζι

Το μήλο της αμαρτίας σε μια άκρως αμαρτωλή συνταγή.
empty alt

Ταρτάρ από ντομάτα και αβοκάντο

Ρίξτε στο μπολ όλα τα υλικά και αφήστε να σας παρασύρουν στην αμαρτία της γεύσης τους. 
empty alt

Φρέσκα ζυμαρικά με σάλτσα ροζ από τοματίνια και γαρίδες

Τα αγαπημένα ζυμαρικά σε ωραίο γευστικό και χρωματικό συνδυασμό.
empty alt

Κενέλ από ρεβίθια με σάλτσα γιαούρτι και ταχίνι

Φανταστικά κενέλ από ρεβίθια για τους πιο απαιτητικούς φίλους της γαστρονομίας.
empty alt

Ρολά από λαυράκι με ρόκα και γραβιέρα Κρήτης

Η γραβιέρα Κρήτης βρήκε επιτέλους ταίρι, τα λαυράκια. 
empty alt

Καρμπονάρα με αυγό

Καρμπονάρα με αυγό. Δηλαδή, αυθεντική, σε αυστηρή ιταλική "γραμμή" - αλλά υπέροχη γεύση.
Back To Top