Μέτρια   Μερίδες : 18   18.31-21.00  

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.

Υλικά:

100 γρ. αλεύρι ολικής

150 γρ. νιφάδες βρώμης

200 γρ. χυμό από μήλο

50 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα

1 στικ βανίλια

1 κ.γ. κανέλα

2 κ.σ. ηλιέλαιο

2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη

1 πρέζα αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στέρεα υλικά και ύστερα προσθέτουμε το ηλιέλαιο και το χυμό μήλου και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Πλάθουμε σε μπαλάκια και ψήνουμε σε αντικολλητικό χαρτί στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Γιουβέτσι με λαχανικά

Το φαγητό της γιαγιάς με πινελιές λαχανικών.
empty alt

Κοτόσουπα με καλαμπόκι

Μία νόστιμη και πιο γκουρμέ εκδοχή για εκείνους που λατρεύουν τις σούπες.
empty alt

Γαρίδες σαγανάκι

Το θαλασσινό αυτό δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσει.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Ρολό με nutella

Αγαπημένο γλυκό για τους λάτρεις της σοκολάτας.
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Πατάτες ογκρατέν κλασική συνταγή

Εύκολο, καθημερινό πιάτο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

Back To Top