Εύκολη   Μερίδες : 2   21.01-04.59  

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 

Υλικά:

2 φλιτζ. λιωμένες φράουλες

1 φακελάκι άχρωμη σκόνη ζελατίνης

4 κ.σ. ζάχαρη

1/2 ποτηράκι κονιάκ

Σαντιγί

Οδηγίες:

Βάλτε τις λιωμένες φράουλες μαζί με τη ζελατίνη σε ένα κατσαρολάκι για να ζεσταθούν ελαφρά, μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη. Προσθέστε τη ζάχαρη και το κονιάκ. Ανακατέψτε καλά και αδειάστε το μείγμα σε φόρμα σχήματος καρδιάς. Αφήστε το στο ψυγείο, να δέσει. Όταν το ζελέ δέσει, βουτήξτε τη φόρμα ως τα χείλη σε ζεστό νερό για να το ξεφορμάρετε πιο εύκολα σε πιατέλα. Βάλτε τη σαντιγί σε ένα κορνέ και σχηματίστε ένα βέλος καθώς και τα αρχικά των ονομάτων σας!

empty alt

Μπαρμπούνι alla nizzarda

Η ιταλική πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Μπεσαμέλ για διαβητικούς

Η πιο διάσημη κρέμα στα ελληνικά νοικοκυριά. 
empty alt

Pasta Frolla

Κλασικό ιταλικό γλυκό τέλειο για πρωινό ή απογευματινό καφέ.
empty alt

Μηλόπιτα με γάλα από ρύζι

Το μήλο της αμαρτίας σε μια άκρως αμαρτωλή συνταγή.
empty alt

Ρολό κιμά με γαλοπούλα και σπανάκι

Βράστε το σπανάκι και το ρολάρουμε πάνω σε ζουμερές φέτες γαλοπούλας.
empty alt

Μπιφτέκια λαχανικών

Μπιφτέκια λαχανικών: μια άλλη πρόταση για τα λαχανικά - ο συνδυασμός υλικών που απογειώνει την γεύση τους.
empty alt

Σούπα τορτελίνι

Μια σούπα διαφορετική ή ο άλλος τρόπος για να γευτείτε τα αγαπημένα σας τορτελίνια.
empty alt

Ντρέσινγκ για σαλάτα

Ένα υπέροχο ντρέσινγκ για να δώσετε γεύση στις σαλάτες και τα λαχανικά σας.
Back To Top