Εύκολη   Μερίδες : 2   21.01-04.59  

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 

Υλικά:

2 φλιτζ. λιωμένες φράουλες

1 φακελάκι άχρωμη σκόνη ζελατίνης

4 κ.σ. ζάχαρη

1/2 ποτηράκι κονιάκ

Σαντιγί

Οδηγίες:

Βάλτε τις λιωμένες φράουλες μαζί με τη ζελατίνη σε ένα κατσαρολάκι για να ζεσταθούν ελαφρά, μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη. Προσθέστε τη ζάχαρη και το κονιάκ. Ανακατέψτε καλά και αδειάστε το μείγμα σε φόρμα σχήματος καρδιάς. Αφήστε το στο ψυγείο, να δέσει. Όταν το ζελέ δέσει, βουτήξτε τη φόρμα ως τα χείλη σε ζεστό νερό για να το ξεφορμάρετε πιο εύκολα σε πιατέλα. Βάλτε τη σαντιγί σε ένα κορνέ και σχηματίστε ένα βέλος καθώς και τα αρχικά των ονομάτων σας!

empty alt

Ριζότο με μετσοβόνε, φυστίκι και καρυδόψιχα

Να τι συμβαίνει όταν ένα ριζότο συναντά γευστικούς ξηρούς καρπούς.
empty alt

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο. 
empty alt

Κοτόπιτα

Ενα ωραίο και γευστικό πιάτο για όλες τις ώρες.
empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Μελιτζάνες a la parmezana

Υλικά: 3 μελιτζάνες 200 γρ. αλεύρι 2 μοτσαρέλες φρέσκες 400 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 200 γρ. πεκορίνο τριμμένο 300 γρ. σάλτσα ντομάτας ηλιέλαιο για τηγάνισμα Οδηγίες: Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε στη μέση κάνοντας σχήμα ζέβρας, δηλαδή βγάζουμε μία λωρίδα δέρμα, μία όχι κ. λ. π. Την κόβουμε μακρόστενα ή ροδέλες ύψους 1...
empty alt

Bonet

Αυτό το γλυκό γίνεται εύκολα και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό "οπαδό" του είδους.
empty alt

Ριζότο με κολοκύθα και amaretto

Το μυστικό σε αυτό το ξεχωριστό πιάτο είναι ο συνδυασμός ανεπάντεχων υλικών.
empty alt

Μπουκιές με αμύγδαλα και μαρμελάδα βερύκοκο

Μπαλίτσες από βερίκοκο για παιχνίδια γεύσης.
Back To Top