Εύκολη   Μερίδες : 6   21.01-04.59  

Φροντίστε να έχετε φράουλες και βατόμουρα και θα το φτιάξετε σε χρόνο μηδέν.

Υλικά:

(για ένα ταψί 12Χ18)

80 γρ. φράουλες κομμένες στα τέσσερα

125 γρ. βατόμουρα

100 γρ. αλεύρι

60 γρ. βούτυρο κομμένο σε μικρά κομματάκια

40 γρ. μαύρη ζάχαρη

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ γρήγορα με κρύα χέρια το αλεύρι μαζί με το βούτυρο και τη ζάχαρη ώστε να γίνει ένα μείγμα σαν ψίχα. Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει. Παίρνουμε το ταψάκι, βουτυρώνουμε τη βάση και απλώνουμε μία στρώση με τις φράουλες. Από πάνω απλώνουμε μία στρώση από το μείγμα με το αλεύρι, ύστερα βάζουμε μία στρώση από τα βατόμουρα και τελειώνουμε με την υπόλοιπη στρώση από το μείγμα με το βούτυρο. Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά ώσπου να γκρατιναριστεί.

empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Μαγιονέζα από αβοκάντο

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!
empty alt

Πίτα με ταχίνι

Ενα πιάτο που μπορεί να συνοδεύσει το πρωινό σας ή να γίνει ορεκτικό.
empty alt

Ποπ κορν με σοκολάτα και καρύδα

Απίθανα ποπ κορν με σοκολάτα και καρύδα. Θα τα λατρέψουν όλοι!
empty alt

Σαλάτα με φράουλες και μοτσαρέλα

Το ανοιξιάτικο φρούτο με την φίνα γεύση της μοτσαρέλας ταιριάζουν υπέροχα.
empty alt

Πίτσα light με λαχανικά

Ένα άκρως λαχταριστό πιάτο που τρώγεται καυτό ή κρύο ακόμη και για πρωινό.
empty alt

Μους με mascarpone καφέ και κακάο

Λαχταριστή και φρέσκια μους με mascarpone, καφέ και τρίμματα από κακάο.
Back To Top