Μέτρια   Μερίδες : 12   18.31-21.00  

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.

Υλικά:

100 γρ. βούτυρο (μαλακό)

100 γρ. αλεύρι

4 ασπράδια (σε θερμοκρασία δωματίου)

1 βανίλια

100 γρ. ζάχαρη άχνη

Οδηγίες:

Δουλεύουμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει αλοιφή. Προσθέτουμε το αλεύρι περασμένο από σίτα, τη βανίλια και ένα ένα τα ασπράδια δουλεύοντας πάντα σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό. Μόλις έχει γίνει μια ομοιόμορφη μάζα, βάζουμε σε ένα κορνέ με μύτη 5 – 6 mm και απλώνουμε σε μία λαδόκολλα κάνοντας μπαστουνάκια 5 – 6 εκατοστών αφήνοντας λίγο κενό ανάμεσα. Ψήνουμε στους 180° - 190° για 7 με 8 λεπτά, ώσπου να ροδίσουν γύρω γύρω. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα κρατάμε σε ένα τάπερ χωρίς υγρασία.

empty alt

Pesto με καρυδόψιχα

Δοκιμάστε ένα ακόμη πιο γευστικό pesto για να απολαύσετε τα μακαρόνια σας. 
empty alt

Bucatini με μπαρμπούνι

Φανταστική και πανεύκολη συνταγή με μπαρμπούνι
empty alt

Λουκάνικα με μανιτάρια

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!
empty alt

Βάση από πίτσα χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη ζύμη πίτσας.
empty alt

Μπισκότα αρωματισμένα με λεβάντα και καρύδα

Αρωματίστε τον ουρανίσκο σας με δυο από τα πιο όμορφα αρώματα της φύσης.
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Pasta Frolla

Κλασικό ιταλικό γλυκό τέλειο για πρωινό ή απογευματινό καφέ.
empty alt

Linguine με μανιτάρια porcini

Tagliolini με λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για ένα φίνο πιάτο.
Back To Top