Μέτρια   Μερίδες : 8   10.01-12.30  

Δώστε άρωμα και άφθονη γεύση στα μπισκότα σας.

Υλικά:

300 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης

150 γρ. κορν φλάουρ

1 κ.σ. μπέκιν πάουντερ

2 βανίλιες σκόνη

100 γρ. μαργαρίνη

2 κρόκους

100 γρ. φρουκτόζη

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη φρουκτόζη και μόλις ασπρίσει ρίχνουμε έναν έναν τους κρόκους. Στη συνέχεια ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά το αλεύρι εναλλάξ με το μπέκιν και το κορν φλάουρ. Τέλος ρίχνουμε και τις βανίλιες μαζί με το ξύσμα χτυπώντας άλλα 2-3 λεπτά ώστε να έχουμε μία ζύμη μαλακή και εύπλαστη. Πλάθουμε μπισκότα στο σχήμα που θέλουμε, προσοχή να έχουν όλα το ίδιο μέγεθος και τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10-15 λεπτά.

empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Μηλόπιτα

Μια μηλόπιτα την ημέρα, το γιατρό της... πείνας κάνει πέρα.
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Carpaccio ξιφία

Ενα ξεχωριστό ορεκτικό για το τραπέζι που απαιτεί προετοιμασία, αλλά ανταμείβει με την γεύση του.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
Back To Top