Μέτρια   Μερίδες : 8   10.01-12.30  

Δώστε άρωμα και άφθονη γεύση στα μπισκότα σας.

Υλικά:

300 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης

150 γρ. κορν φλάουρ

1 κ.σ. μπέκιν πάουντερ

2 βανίλιες σκόνη

100 γρ. μαργαρίνη

2 κρόκους

100 γρ. φρουκτόζη

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη φρουκτόζη και μόλις ασπρίσει ρίχνουμε έναν έναν τους κρόκους. Στη συνέχεια ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά το αλεύρι εναλλάξ με το μπέκιν και το κορν φλάουρ. Τέλος ρίχνουμε και τις βανίλιες μαζί με το ξύσμα χτυπώντας άλλα 2-3 λεπτά ώστε να έχουμε μία ζύμη μαλακή και εύπλαστη. Πλάθουμε μπισκότα στο σχήμα που θέλουμε, προσοχή να έχουν όλα το ίδιο μέγεθος και τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10-15 λεπτά.

empty alt

Strudel με κεράσια

Αρωματικό στρούντελ κεράσι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Αμάρανθος και κινόα με ξηρούς καρπούς και λαχανικά

Ένα πιάτο με υψηλή θρεπτική αξία.
empty alt

Ριζότο του ψαρά

Θαλασσινή αύρα σε ένα πιάτο που θα σας ανταμείψει με την γεύση του.
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Σουφλέ με σολομό

Για ένα γρήγορο γεύμα φτιάξτε αυτό το υπέροχο και διαφορετικό σουφλέ με σολομό.
empty alt

Gomasio

Φτιάξτε το για να δώσετε μία έξτρα γεύση στις σαλάτες σας, το ρύζι και τις σούπες.
empty alt

Πικάντικη σάλτσα

Αβοκάντο, πεπόνι και γαρίδες είναι μερικά από τα υλικά που μπλέκονται ευχάριστα. 
empty alt

Ρύζι αρωματισμένο με μανιτάρια τσουκνίδα και ντομάτα

Εμπιστευτείτε την τσουκνίδα να πλαισιώσει άρτια τα μανιτάρια και το ρύζι.

Back To Top