Μέτρια   Μερίδες : 55   12.31-15.00  

Για το πρωινό, το απογευματινό σνακ και στα... κλεφτά.

Υλικά:

300 γρ. αλεύρι

4 κ.σ. φρουκτόζη

8 γρ. μπέκιν πάουντερ

80 γρ. χυμό μήλου

70 γρ. ελαιόλαδο

½ κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη

½ κ.γ. κανέλα σκόνη

Για το γαρνίρισμα

200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη

20 γρ. τζίντζερ έτοιμο ζαχαρωμένο κομμένο κομματάκια

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί με τα στέρεα υλικά και ύστερα προσθέτουμε και τα υγρά. Δουλεύουμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα που να μπορούμε να δουλέψουμε στο χέρι. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 30 λεπτά στο ψυγείο. Ανοίγουμε ύστερα με τον πλάστη σε πάχος 0,5 εκ. και κόβουμε με τα κουπ που θέλουμε. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσό χρώμα. Μόλις κρυώσουν ρίχνουμε από πάνω τη σοκολάτα γαρνίροντας με 2-3 κομματάκια τζίντζερ.

empty alt

Κοτόπουλο τηγανητό με ανανά

Εξωτική γεύση με κοτόπουλο και ανανά.
empty alt

Βελουτέ από κολοκυθάκια

Τηγανιτά, βραστά... τώρα και σούπα βελουτέ.
empty alt

Ριζότο με κολοκυθάκια και τα λουλούδια τους

Τα πιο γευστιά "λουλούδια" στο πιάτο σας με το πάντα  αγαπημένο ριζότο.
empty alt

Τζατζίκι

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.
empty alt

Φιλετάκια από μπακαλιάρο με σπανάκι

Το δυναμωτικό σπανάκι συναντά τον θρεπτικό μπακαλιάρο και δημιουργούν μια γαστριμαργική μαγεία. 
empty alt

Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι

Πάπια με πορτοκάλι..συνδυασμός που απογειώνει τη γεύση. Τολμήστε το!
empty alt

Ρολά από λαυράκι με ρόκα και γραβιέρα Κρήτης

Η γραβιέρα Κρήτης βρήκε επιτέλους ταίρι, τα λαυράκια. 
empty alt

Χοιρινό καρέ με σως πορτοκάλι

Το χοιρινό ποτέ δεν ήταν πιο εκλεκτό ανάμεσα σε φέτες πορτοκαλιού, σβησμένα με κρασί.
Back To Top