Μέτρια   Μερίδες : 11   05.00-10.00  

Δε χρειάζεται να επισκεφτείτε το δάσος, υπάρχουν στο ψυγείο σας οπότε αξιοποιήστε τα.

Υλικά:

200 γρ. φρούτα του δάσους κατεψυγμένα

5 κ.γ. φρουκτόζη

250 γρ. quark τυρί light (τυρί Φιλαδέλφεια)

Ζεστ και χυμό από 1 lime

50 γρ. κρέμα γάλακτος

1 ασπράδι αυγού

1 κ.γ. μέντα ψιλοκομμένη

Οδηγίες:

Βράζουμε τα φρούτα του δάσους μαζί με το 1 κουταλάκι φρουκτόζη για 5 λεπτά. Περνάμε από σίτα και κρατάμε στην άκρη να κρυώσει. Παίρνουμε το τυρί και το ανακατεύουμε με το χυμό από το λάιμ και το ζεστ. Χωριστά χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και το ασπράδι. Μέσα στο ασπράδι ρίχνουμε τα 4 κουταλάκια φρουκτόζη και χτυπάμε λίγο ακόμη. Ύστερα ξεκινάμε να ανακατεύουμε το τυρί με την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τα ασπράδι ανακατεύοντας απαλά με μία σπάτουλα. Σε ένα πιάτο βάζουμε στον πάτο τη σάλτσα από τα φρούτα του δάσους, κάνουμε από πάνω 2 κενέλ από το μείγμα με το τυρί και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένη μέντα.

empty alt

Γεμιστές μελιτζάνες με πανσέτα και γραβιέρα

Η μελιτζάνα γεμίζει με πανσέτα και ο ουρανίσκος ξετρελαίνεται!
empty alt

«Sexy» κοτόπουλο

Ποτέ το κοτόπουλο δε σκανδάλιζε τόσο σε γεύση! 
empty alt

Πιπεριές γεμιστές με κους κους

Αν βαρεθήκατε τα κλασικά γεμιστά δοκιμάστε πιπεριές γεμιστές με κους κους. Μία light και πεντανόστιμη πρόταση για φαγητό.
empty alt

Σαλάτα με μπακαλιάρο

Χορταστική σαλάτα με μπακαλιάρο,ρόκα και τοματίνια.
empty alt

Σουβλάκια από σεϊτάν

Είστε vegan; Τα σουβλάκια από σεϊτάν θα γίνουν το αγαπημένο σας ορεκτικό!
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
empty alt

Bonet

Αυτό το γλυκό γίνεται εύκολα και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό "οπαδό" του είδους.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
Back To Top