Μέτρια   Μερίδες : 11   05.00-10.00  

Δε χρειάζεται να επισκεφτείτε το δάσος, υπάρχουν στο ψυγείο σας οπότε αξιοποιήστε τα.

Υλικά:

200 γρ. φρούτα του δάσους κατεψυγμένα

5 κ.γ. φρουκτόζη

250 γρ. quark τυρί light (τυρί Φιλαδέλφεια)

Ζεστ και χυμό από 1 lime

50 γρ. κρέμα γάλακτος

1 ασπράδι αυγού

1 κ.γ. μέντα ψιλοκομμένη

Οδηγίες:

Βράζουμε τα φρούτα του δάσους μαζί με το 1 κουταλάκι φρουκτόζη για 5 λεπτά. Περνάμε από σίτα και κρατάμε στην άκρη να κρυώσει. Παίρνουμε το τυρί και το ανακατεύουμε με το χυμό από το λάιμ και το ζεστ. Χωριστά χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και το ασπράδι. Μέσα στο ασπράδι ρίχνουμε τα 4 κουταλάκια φρουκτόζη και χτυπάμε λίγο ακόμη. Ύστερα ξεκινάμε να ανακατεύουμε το τυρί με την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τα ασπράδι ανακατεύοντας απαλά με μία σπάτουλα. Σε ένα πιάτο βάζουμε στον πάτο τη σάλτσα από τα φρούτα του δάσους, κάνουμε από πάνω 2 κενέλ από το μείγμα με το τυρί και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένη μέντα.

empty alt

Μύδια γεμιστά

Οι λάτρεις των θαλασσινών έχουν μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή για τα αγαπημένα τους μύδια.
empty alt

Φαχίτας

Διάσημο ισπανικό πιάτο που πήρε τη θέση της στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Μπακαλιάρος με ελιές και ντομάτα

Ένα πιάτο με χαμηλά λιπαρά αλλά πλούσια γεύση.
empty alt

Ριζότο με μελάνι από σουπιά

Το ριζότο που θα "γράψει" την δική του ιστορία στον ουρανίσκο σας.
empty alt

Σάλτσα Chimichurri

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!
empty alt

Χοιρινό με μήλα και σιρόπι σφενδάμου

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
Back To Top