Μέτρια   Μερίδες : 11   05.00-10.00  

Δε χρειάζεται να επισκεφτείτε το δάσος, υπάρχουν στο ψυγείο σας οπότε αξιοποιήστε τα.

Υλικά:

200 γρ. φρούτα του δάσους κατεψυγμένα

5 κ.γ. φρουκτόζη

250 γρ. quark τυρί light (τυρί Φιλαδέλφεια)

Ζεστ και χυμό από 1 lime

50 γρ. κρέμα γάλακτος

1 ασπράδι αυγού

1 κ.γ. μέντα ψιλοκομμένη

Οδηγίες:

Βράζουμε τα φρούτα του δάσους μαζί με το 1 κουταλάκι φρουκτόζη για 5 λεπτά. Περνάμε από σίτα και κρατάμε στην άκρη να κρυώσει. Παίρνουμε το τυρί και το ανακατεύουμε με το χυμό από το λάιμ και το ζεστ. Χωριστά χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και το ασπράδι. Μέσα στο ασπράδι ρίχνουμε τα 4 κουταλάκια φρουκτόζη και χτυπάμε λίγο ακόμη. Ύστερα ξεκινάμε να ανακατεύουμε το τυρί με την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τα ασπράδι ανακατεύοντας απαλά με μία σπάτουλα. Σε ένα πιάτο βάζουμε στον πάτο τη σάλτσα από τα φρούτα του δάσους, κάνουμε από πάνω 2 κενέλ από το μείγμα με το τυρί και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένη μέντα.

empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Γεμιστές ντομάτες με κινόα

Μία εναλλακτική πρόταση για γεμιστές ντομάτες.
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Spaghetti με σολομό και χαβιάρι

Το χαβιάρι δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το πιάτο και απίθανη γεύση.
empty alt

Μπουτάκια κοτόπουλο με σκόρδο και λεμόνι

Αρωματικό εύγεστο πιάτο που πρωταγωνιστεί το κορόπουλο.
empty alt

Φιλέτο σε κρούστα

Αλλιώτικη πρόταση για να απολαύσετε το φιλέτο σας.
empty alt

Μελιτζάνες με κουκουνάρι και σταφίδες

Ορεκτικό με την γεύση του συνδυασμού κουκουναριών και σταφίδας.
Back To Top