Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μία συνταγή για αρωματικό κοτόπουλο με λαχταριστή γεύση.

Υλικά:

  • 300 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε φέτες
  • 50 γρ. φέτες προσούτο
  • 70 γρ. βούτυρο
  • 50 γρ. ρυζάλευρο
  • 1 σφηνάκι βότκα
  • 200 γρ. ζωμό λαχανικών
  • 5-6 φύλλα φασκόμηλο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τις φέτες από το κοτόπουλο, βάζουμε μέσα τη φέτα από το προσούτο και τυλίγουμε. Αλατοπιπερώνουμε και τις περνάμε από το ρυζάλευρο. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το φασκόμηλο να αρωματιστεί το βούτυρο και απλώνουμε τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Αφήνουμε να ροδοκοκκινίσουν και από τις 2 μεριές. Σβήνουμε με τη βότκα, αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών. Αφήνουμε να βράσει μέχρι το κοτόπουλο να είναι έτοιμο. Σερβίρουμε με τη σάλτσα του.

empty alt

Σάλτσα με πιπεριές

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!
empty alt

Μίνι τσιζκέικ με πορτοκάλι

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Θρίαμβος της θάλασσας

Φρούτα της θάλασσας σε απόλυτη αρμονία, με τα πάντα αγαπημένα μακαρόνια.
empty alt

Carpaccio χταπόδι με μεσογειακές γεύσεις

Μεράκι και υπομονή απαιτεί η συνταγή αυτή αλλά προσφέρει μεγάλη ποσότητα και κυρίως γεύση.
empty alt

Γαλοπούλα με πορτοκάλι

Αν σας αρέσει το άρωμα πορτοκαλιού στα φαγητά σας, ο συνδυασμός του με τη γαλοπούλα θα σας ενθουσιάσει. 
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια και ροκφόρ

Παπαρδέλες με ανεπάντεχο συνδυασμό υλικών όπως τα μανιτάρια, το ροκφόρ και τα φυστίκια αιγίνης.
empty alt

Τα πουγκάκια της αγάπης

Κλείστε σε φωλιές φύλλου κρούστας μια χούφτα μανιτάρια.
Back To Top