Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μία συνταγή για αρωματικό κοτόπουλο με λαχταριστή γεύση.

Υλικά:

  • 300 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε φέτες
  • 50 γρ. φέτες προσούτο
  • 70 γρ. βούτυρο
  • 50 γρ. ρυζάλευρο
  • 1 σφηνάκι βότκα
  • 200 γρ. ζωμό λαχανικών
  • 5-6 φύλλα φασκόμηλο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τις φέτες από το κοτόπουλο, βάζουμε μέσα τη φέτα από το προσούτο και τυλίγουμε. Αλατοπιπερώνουμε και τις περνάμε από το ρυζάλευρο. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το φασκόμηλο να αρωματιστεί το βούτυρο και απλώνουμε τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Αφήνουμε να ροδοκοκκινίσουν και από τις 2 μεριές. Σβήνουμε με τη βότκα, αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών. Αφήνουμε να βράσει μέχρι το κοτόπουλο να είναι έτοιμο. Σερβίρουμε με τη σάλτσα του.

empty alt

Μακαρόνια με ραγού από λαχανικά

Εξαιρετικό πιάτο ζυμαρικών χωρίς κρέας.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Λουκάνικα με μελιτζάνες

Ο πετυχημένος συνδυασμός κρέατος και λαχανικού σε αυτό το πιάτο
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
empty alt

Ορτύκια σοτέ με πιλάφι σε μυρωδάτη σάλτσα

Κυνηγήστε την απόλαυση με μια πρωτότυπη και δυνατή γεύση.
empty alt

Σουβλάκια με σολομό και καρπούζι

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.
empty alt

Πέννες Pulcinella

Πέννες με απλά υλικά αλλά έξυπνα συνδυασμένα μπορούν να ξαφνιάσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Spaghetti με καπνιστό ψάρι

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.
Back To Top