Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ο πετυχημένος συνδυασμός κρέατος και λαχανικού σε αυτό το πιάτο

Υλικά:

8 λουκάνικα

2 μελιτζάνες

250 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

50 γρ. αλεύρι

50 γρ. φρυγανιά τριμμένη

6 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Οδηγίες:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 210°C. Κόβουμε τις μελιτζάνες χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε σε χοντρές φέτες. Αλατίζουμε και τις αλευρώνουμε ελαφρά. Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Τηγανίζουμε ελαφρά τις φέτες μελιτζάνας για 3 λεπτά από κάθε πλευρά και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι. Βάζουμε τα λουκάνικα να ροδίσουν για 5 λεπτά στο τηγάνι γυρίζοντάς τα. Τα κόβουμε κατά μήκος στα δύο. Βάζουμε μισό λουκάνικο επάνω σε κάθε φέτα μελιτζάνας και το τυλίγουμε αυτή. Τα περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά. Αφήνουμε να γκρατιναριστούν για 10 λεπτά στο φούρνο και σερβίρουμε αμέσως.

empty alt

Φαχίτας

Διάσημο ισπανικό πιάτο που πήρε τη θέση της στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Ριζότο με μετσοβόνε, φυστίκι και καρυδόψιχα

Να τι συμβαίνει όταν ένα ριζότο συναντά γευστικούς ξηρούς καρπούς.
empty alt

Ταλιατέλες με σπαράγγια

Επιλέξτε αν θέλετε άλλο ζυμαρικό, τα σπαράγγια συνδυάζονται τέλεια με όλα!
empty alt

Τσιπούρα al cartoccio

Ιταλική πινελιά για μια διαφορετική αλλα συναρπαστική γευστική εκδοχή της διάσημου ψαριού.
empty alt

Μίνι τσιζκέικ με πορτοκάλι

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
empty alt

Spring rolls με γαρίδες και λαχανικά

Υγιεινά spring rolls στο φούρνο, αν θέλετε να μεταφερθείτε για λίγο στις παραδόσεις της Κινέζικης κουζίνας.
empty alt

Κοτολέτες α λα μιλανέζε

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    
empty alt

Τηγανητά μήλα

Αυτό το επιδόρπιο βρίσκεται σε πολλές κουζίνες του κόσμου σε πολλές εκδοχές αφού αποτελεί παντα μια λαχταριστή λύση για γλυκό.

Back To Top