Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ο πετυχημένος συνδυασμός κρέατος και λαχανικού σε αυτό το πιάτο

Υλικά:

8 λουκάνικα

2 μελιτζάνες

250 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

50 γρ. αλεύρι

50 γρ. φρυγανιά τριμμένη

6 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Οδηγίες:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 210°C. Κόβουμε τις μελιτζάνες χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε σε χοντρές φέτες. Αλατίζουμε και τις αλευρώνουμε ελαφρά. Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Τηγανίζουμε ελαφρά τις φέτες μελιτζάνας για 3 λεπτά από κάθε πλευρά και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι. Βάζουμε τα λουκάνικα να ροδίσουν για 5 λεπτά στο τηγάνι γυρίζοντάς τα. Τα κόβουμε κατά μήκος στα δύο. Βάζουμε μισό λουκάνικο επάνω σε κάθε φέτα μελιτζάνας και το τυλίγουμε αυτή. Τα περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά. Αφήνουμε να γκρατιναριστούν για 10 λεπτά στο φούρνο και σερβίρουμε αμέσως.

empty alt

Κενέλ από τυρί quark και σάλτσα από φρούτα

Δε χρειάζεται να επισκεφτείτε το δάσος, υπάρχουν στο ψυγείο σας οπότε αξιοποιήστε τα.
empty alt

Crumble Brownie

Απολαυστικά brownies που θα θέλετε να τα φτιάχνετε συνέχεια
empty alt

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο. 
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Muffin με λεμόνι χωρίς ζάχαρη

Λαχταριστά όπως φαίνονται και στη φωτογραφία.
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Σαλάτα με λαχανικά και καλαμπόκι

Αναμείξτε σε ένα βαθύ πιάτο τα πιο φρέσκα υλικά από το μποστάνι.
empty alt

Κέικ

Αυτό το γλυκό έχει πολλές παραλλαγές αλλά ας μην ξεχνάμε τη βασική του.

Back To Top