Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ο πετυχημένος συνδυασμός κρέατος και λαχανικού σε αυτό το πιάτο

Υλικά:

8 λουκάνικα

2 μελιτζάνες

250 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

50 γρ. αλεύρι

50 γρ. φρυγανιά τριμμένη

6 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Οδηγίες:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 210°C. Κόβουμε τις μελιτζάνες χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε σε χοντρές φέτες. Αλατίζουμε και τις αλευρώνουμε ελαφρά. Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Τηγανίζουμε ελαφρά τις φέτες μελιτζάνας για 3 λεπτά από κάθε πλευρά και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι. Βάζουμε τα λουκάνικα να ροδίσουν για 5 λεπτά στο τηγάνι γυρίζοντάς τα. Τα κόβουμε κατά μήκος στα δύο. Βάζουμε μισό λουκάνικο επάνω σε κάθε φέτα μελιτζάνας και το τυλίγουμε αυτή. Τα περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά. Αφήνουμε να γκρατιναριστούν για 10 λεπτά στο φούρνο και σερβίρουμε αμέσως.

empty alt

Bucatini με γαρίδες, κολοκυθάκια και φιστίκι

Μία εναλλακτική πρόταση για συνταγή ζυμαρικών όπου συνδυάζονται τέλεια τα θαλασσινά μαζί με λαχανικά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Σουφλέ με τόνο και μπρόκολο

Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι με αυτό το λαχανικό θα υποκύψουν σε αυτή την γεύση.
empty alt

Σαλιγκάρια με άγρια χόρτα και μπαχαρικά

Μαζέψτε τα μετά τη βροχή και αρωματίστε τα με λιχουδιές της φύσης.
empty alt

Σουφλέ με σολομό

Για ένα γρήγορο γεύμα φτιάξτε αυτό το υπέροχο και διαφορετικό σουφλέ με σολομό.
empty alt

Σουπιές alla marinara

Το πιάτο με το νόστιμο θαλασσινό σε μια ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Cupcakes με αβοκάντο

Ένα εξωτικό φρούτο στο γλυκό σας.
empty alt

Σολομός με σάλτσα από βασιλικό και μέλι

Μια φίνα και ιδιαίτερη πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Πολύχρωμες Φαρφάλες με κρέμα γάλακτος

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 
Back To Top