Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.

Υλικά:

1 κιλό τηγανιά

1 ποτήρι νερό

1 ποτήρι κρασί

Χυμό από 1 λεμόνι

1 κ.σ. ξύσμα από 1 λεμόνι

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι, βάζουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει όλο το νερό. Έπειτα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κρέας για 5-10 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε την τηγανιά να βράσει για 5 λεπτά σε σιγανή φωτιά.

empty alt

Spaghetti με σολομό και χαβιάρι

Το χαβιάρι δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το πιάτο και απίθανη γεύση.
empty alt

Κοτόπουλο με πιπεριές και γάλα καρύδας

Γι'αυτούς που τολμούν να δοκιμάζουν πιο ιδιαίτερες γεύσεις το κοτόπουλο με λαχανικά και γάλα καρύδας αποτελεί εξαιρετική επιλογή.
empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Fettuccine Alfredo

Το όνομά της το χρωστάει στο διάσημο Ιταλό μάγειρα Alfredo di Lello που δημιούργησε την γνωστή σάλτα το 1920.
empty alt

Σοκολατάκια ωμά

Πεντανόστιμα σοκολατάκια για να καλύψεις πανεύκολα στιγμές υπογλυκαιμίας...
empty alt

Κρέμα από φρούτα με μέλι

Τονωτικό και συγχρόνως ερωτικά θρεπτικό!
empty alt

Linguine με μανιτάρια porcini

Tagliolini με λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για ένα φίνο πιάτο.
empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
Back To Top