Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα ξεχωριστό ορεκτικό στο τραπέζι σας.

Υλικά:

450 γρ. σελινόριζα στον ατμό

60 γρ. αλεύρι από καλαμπόκι

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

1 κ.σ. κόλιανδρο τριμμένο

1 κ. σ. μέντα τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Με ένα πιρούνι πλακώνουμε τη σελινόριζα να γίνει σαν πουρές. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κόλιανδρο, τη μέντα, το αλεύρι, αλάτι και μία μεγάλη πρέζα πιπέρι, δουλεύουμε πολύ καλά να γίνει ένα μείγμα. Πλάθουμε σε μικρά κεφτεδάκια και απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αλείφουμε με ένα πινέλο με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά αφού τα έχουμε γυρίσει από την άλλη πλευρά στα 10 λεπτά.

empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
empty alt

Κουνέλι με πιπεριές και κρεμμύδια

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.
empty alt

Στόλεν

Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό από τη Δρέσδη της Γερμανίας. Απίθανο και εξαιρετικό κέικ σε γεύση και εμφάνιση.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Φιλέτο τόνου με κρύα «πεπερονάδα»

Αυτή η επιλογή ξεφεύγει από τις συνηθισμένες συνταγές του τόνου.

Back To Top