Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα ξεχωριστό ορεκτικό στο τραπέζι σας.

Υλικά:

450 γρ. σελινόριζα στον ατμό

60 γρ. αλεύρι από καλαμπόκι

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

1 κ.σ. κόλιανδρο τριμμένο

1 κ. σ. μέντα τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Με ένα πιρούνι πλακώνουμε τη σελινόριζα να γίνει σαν πουρές. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κόλιανδρο, τη μέντα, το αλεύρι, αλάτι και μία μεγάλη πρέζα πιπέρι, δουλεύουμε πολύ καλά να γίνει ένα μείγμα. Πλάθουμε σε μικρά κεφτεδάκια και απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αλείφουμε με ένα πινέλο με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά αφού τα έχουμε γυρίσει από την άλλη πλευρά στα 10 λεπτά.

empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
empty alt

Χρωματιστά ζελεδάκια φρούτων

Αυτά τα ζελεδάκια θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!
empty alt

Σάλτσα με πιπεριές

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!
empty alt

Κοτόπουλο με διάφορα λαχανικά και μπύρα

Ίσως από τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς το κοτόπουλο στο τηγάνι σβησμένο με μπύρα μαζί με πολύχρωμες πιπεριές. 
empty alt

Μους από μέλι και ρόδι

Ελαφριά, φρέσκια και δροσερή μους, ιδανική να την προσφέρετε μετά από πλούσιο γεύμα.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

«Παντρεμένα» φιλετάκια σολομού

Ο σολομός παντρεμένος ή μη, είναι ιδανικός με παρμεζάνα, σος και λογιών μυρωδικά.
Back To Top