Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Ο ουρανίσκος και το έτερον ήμισι, θα το λατρέψουν!

Υλικά:

400 γρ. κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε μπουκίτσες

30 γρ. βούτυρο

2 κ.γ. κάρυ

2 κ.γ. καρύδα τριμμένη

½ ποτήρι γάλα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 καρότα κομμένα τετραγωνάκια

2 πατάτες κομμένες τετραγωνάκια

½ πιπεριά κομμένη τετραγωνάκια

50 γρ. αρακά

Χυμό από ½ λεμόνι

1 κύβο knor κότας

Οδηγίες:

Βάζουμε την καρύδα μαζί με το γάλα σε ένα μπολ και τα αφήνουμε για 10 λεπτά. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα καρότα, τις πατάτες και την πιπεριά και ανακατεύουμε. Μόλις τσιγαριστούν ρίχνουμε το κάρυ μαζί με το μείγμα με το γάλα και την καρύδα. Μόλις ξεκινήσει να βράζει ρίχνουμε μέσα τις μπουκίτσες από το κοτόπουλο, τον αρακά και τον κύβο knor. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει σιγά σιγά για 30 λεπτά. Αν δούμε ότι στεγνώνει πολύ προσθέτουμε λίγο νερό. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε με ρύζι basmati στον ατμό.

empty alt

Spaghetti με σάλτσα pomodoro και κεφτεδάκια

Πλούσια και χορταστική μακαρονάδα, αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Τρουφάκια με σοκολάτα

Πανεύκολα και γρήγορα τρουφάκια με λίγα υλικά.
empty alt

Λαχανοκροκέτες

Υγιεινή πρόταση για ένα εύγεστο ορεκτικό.
empty alt

Ριζότο με αχλάδια και gorgonzola

Ριζότο συνδυασμένο με αχλάδι προσφέρει ένα διαφορετιό πιάτο στο τραπέζι, με ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Linguine με καβούρι, σολομό και λεμόνι

Πέννες με ιδιαίτερη γεύση που χάρη στον ωραίο συνδιασμό του καβουριού και του σολομού.
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Το δικό μας croque-monsieur

Η κλασική συνταγή πρωινού πειραγμένη και προσαρμοσμένη στα γούστα μας.
Back To Top