Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το ρύζι κάνει την ανατροπή και συνδυάζεται αρμονικά με τη σόγια.

Υλικά:

320 γρ. ρύζι arborio

100 γρ. φύτρες από σόγια

4 κ.σ. σάλτσα σόγια kikkoman

1 κ.σ. αλεύρι

15 γρ. πελτέ

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

1 λίτρο περίπου ζωμό λαχανικών

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ λιώνουμε το αλεύρι μαζί με τη σάλτσα σόγιας και λίγο ελαιόλαδο. Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε τις φύτρες από σόγια, σβήνουμε με τη σάλτσα που κάναμε και προσθέτουμε και τον πελτέ. Αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά. Ρίχνουμε το ρύζι, ανακατεύουμε και ξεκινάμε να το μαγειρεύουμε όπως κάνουμε ένα ριζότο, προσθέτοντας δηλαδή κάθε φορά λίγο από το ζωμό για να βράζει. Μόλις είναι έτοιμο το ρύζι σερβίρουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο από πάνω.

empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Χοιρινό με κάστανα

Ιδανική και απολαυστική συνταγή για γιορτινά τραπέζια. 
empty alt

Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι

Πάπια με πορτοκάλι..συνδυασμός που απογειώνει τη γεύση. Τολμήστε το!
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
empty alt

Σαλάτα με λαχανικά και καλαμπόκι

Αναμείξτε σε ένα βαθύ πιάτο τα πιο φρέσκα υλικά από το μποστάνι.
empty alt

Σαλάτα με καπνιστή ρέγγα

Έντονη και πικάντικη γεύση σε αυτή την ξεχωριστή σαλάτα που μπορεί να πάρει και το ρόλο του ορεκτικού.
empty alt

Σαλάτα από κοτόπουλο

Κλασική και πεντανόστιμη σαλάτα.
empty alt

Σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας

Το κλασικό πιάτο που υποκύπτουν όλοι.
Back To Top