Εύκολη   Μερίδες : 5   18.31-21.00  

Απλά χάρμα οφθαλμών και χάρμα αισθήσεων.

Υλικά:

200 γρ. τυρί mascarpone

150 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια

30 γρ. φρουκτόζη

150 γρ. μπισκότα χωρίς ζάχαρη

Έτοιμο καφέ espresso για το βούτημα

Κακάο σκόνη για το πασπάλισμα

1 κ.γ. νεσκαφέ σκόνη λιωμένο με λίγο νερό

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ δουλεύουμε το mascarpone μαζί με το Φιλαδέλφεια, προσθέτουμε το νεσκαφέ με λίγο νερό και τη φρουκτόζη. Βουτάμε τα μπισκότα στον espresso και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι. Από πάνω απλώνουμε μία στρώση από την κρέμα μας, ύστερα πάλι τα μπισκότα και επαναλαμβάνουμε άλλες δύο φορές τελειώνοντας με την κρέμα. Βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να παγώσει και πασπαλίζουμε με το κακάο.

empty alt

Cupcakes με αβοκάντο

Ένα εξωτικό φρούτο στο γλυκό σας.
empty alt

Panzanella

Μια ξεχωριστή σαλάτα με βάση το ψωμί.
empty alt

Σαλάτα με τόνο, μύρτιλα και βαλεριάνα

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Βίδες κρυές με αβοκάντο και ντομάτες

Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα τα αγαπήσουν περισσότερο.
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Ρολά από λαυράκι με ρόκα και γραβιέρα Κρήτης

Η γραβιέρα Κρήτης βρήκε επιτέλους ταίρι, τα λαυράκια. 
empty alt

CANEDERLI (Κεφτεδάκια από ψωμί και σπανάκι)

Ένα πρωτότυπο ορεκτικό για μικρούς και μεγάλους.
Back To Top