Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Το κοτόπουλο στην πιο ωραία και γευστική εκδοχή του.

Υλικά:

4 στήθη από φιλέτο κοτόπουλο

120 γρ. τυρί μοτσαρέλα

10 γρ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

125 γρ. τρίμματα ψωμιού

2 αυγά χτυπημένα

2-3 κ.σ. ελαιόλαδο

350 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας με αρωματικά

Οδηγίες:

Σκεπάζουμε τα φιλέτα με διαφανή μεμβράνη και τα πιέζουμε με έναν πλάστη να απλώσουν. Μοιράζουμε το τυρί σε 4 μερίδες και τα τοποθετούμε πάνω σε κάθε φιλέτο. Διπλώνουμε τα φιλέτα να γίνουν σαν φακελάκια. Ανακατεύουμε το δεντρολίβανο με τα τρίμματα και αλατοπιπερώνουμε. Βουτάμε το κάθε κομμάτι κοτόπουλου στο χτυπημένο αυγό και μετά στα τρίμματα. Τηγανίζουμε το κοτόπουλο σε μέτρια θερμοκρασία για 10-15 λεπτά γυρίζοντάς το μία φορά. Μοιράζουμε το κοτόπουλο στα πιάτα, ζεσταίνουμε τη σάλτσα ντομάτας και το περιχύνουμε.

empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Λαιμός χοιρινός στην κατσαρόλα με κανέλα

Η κανέλα δίνει το άρωμά της στο χοιρινό και απογειώνεται η γεύση του.
empty alt

Ριζότο με μελάνι από σουπιά

Το ριζότο που θα "γράψει" την δική του ιστορία στον ουρανίσκο σας.
empty alt

Λουκάνικα με μανιτάρια

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!
empty alt

Ψάρι γλώσσα με διάφορα λαχανικά

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Σαλιγκάρια με άγρια χόρτα και μπαχαρικά

Μαζέψτε τα μετά τη βροχή και αρωματίστε τα με λιχουδιές της φύσης.
empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
Back To Top