Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Bruschetta πασχαλινή

0     

Bruschetta πασχαλινή

Βαθμός Δυσκολίας
  1
Μερίδες
  4
Ώρα μαγειρέματος
  10πμ-12:30μμ
ΑυγόΕλαιόλαδοΨωμί

Υλικά

4 φέτες ψωμί χωριάτικο

3 αυγά βραστά κομμένα σε ροδέλες ή τηγανητά

12 φέτες σαλάμι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες

Τοστάρουμε τις φέτες ψωμιού στην ψηστιέρα. Τις περνάμε με λίγο ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πιπέρι και απλώνουμε επάνω τις ροδέλες από τα αυγά τα βρασμένα ή τα τηγανητά και τι φέτες από το σαλάμι.