Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.

Υλικά:

400 γρ. μοσχάρι λεπτοκομμένο σαν carpaccio

1 μάτσο αντίδι πλυμένο και λεπτοκομμένο

100 γρ. κατίκι Δομοκού

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

100 γρ. τοματίνια κομμένα στα τέσσερα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας, το αντίδι και τα τοματίνια και τα τηγανίζουμε όλα μαζί για 5 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με το τυρί ώστε να λιώσει και να γίνει σαν κρέμα.

empty alt

Ρολά από λαυράκι με ρόκα και γραβιέρα Κρήτης

Η γραβιέρα Κρήτης βρήκε επιτέλους ταίρι, τα λαυράκια. 
empty alt

Spaghetti με ραγού γαρίδα και κάρυ

Εντυπωσιακό πιάτο που η γεύση του θα δικαιώσει την εικόνα του.
empty alt

Γαριδοκροκέτες

Ένας νόστιμος μεζές να συνοδεύσετε το ουζάκι σας!
empty alt

Μους από μέλι και ρόδι

Ελαφριά, φρέσκια και δροσερή μους, ιδανική να την προσφέρετε μετά από πλούσιο γεύμα.
empty alt

Ντρέσινγκ για σαλάτα

Ένα υπέροχο ντρέσινγκ για να δώσετε γεύση στις σαλάτες και τα λαχανικά σας.
empty alt

Σαλάτα με αβοκάντο και μανιτάρια champignon

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 
empty alt

Μαγιονέζα vegan

Πανεύκολη μαγιονέζα για χορτοφάγους και όχι μόνο...
empty alt

Λουκουμάδες με κρεμμύδι και κολοκύθι

Ένα οικονομικό ορεκτικό στο τραπέζι σας ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου.
Back To Top