Εύκολη   Μερίδες : 2   15.01-18.30  

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 

Υλικά:

2 μεγάλα αβοκάντο ώριμα

15 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα

150 γρ. μανιτάρια Champignon λεπτοκομμένα

1 πράσινη πιπεριά κομμένη μικρά τετραγωνάκια

3 φύλλα βασιλικό

Χυμό από 1 λεμόνι

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Ταμπάσκο όσο χρειάζεται

Οδηγίες:

Κόβουμε τα αβοκάντο σε τετραγωνάκια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε μέσα τα μανιτάρια, τα τοματίνια, αλάτι, ταμπάσκο, ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε την πιπεριά και το βασιλικό, ελέγχουμε πάλι από αλάτι και ταμπάσκο και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με τυρί μαλακό και ψημένες φέτες ψωμί.

empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Ρύζι με σταφίδες

Συνοδεύστε τα κρεατικά σας με ένα εξαιρετικό στην εμφάνιση και στη γεύση ρύζι. 
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια

Οι φανατικοί μακαρομάδες έχουν έναν ακόμη λόγο να απολαύσουν το πιάτο τους.
empty alt

Πανφόρτε σοκολάτας

Αγαπημένο ιταλικό κέικ με ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα. 
empty alt

Τονοσαλάτα

Τονοσαλάτα: γρήγορη αλλά νόστιμη σαλάτα για το τραπέζι σας.
empty alt

Σαλάτα με ψητό κοτόπουλο

Αυτή η σαλάτα μπορεί να είναι και η λύση για όσους θέλουν ένα ελαφρύ γεύμα.
empty alt

Σαλάτα με ρεβύθια, σπανάκι και σουσάμι (ζεστή)

Σερβίρεται ζεστή και πάντα τρώγεται με όρςξη.
empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top