Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;

Υλικά:

400 γρ. γάλα 1,5%

Ζεστ από 1 λεμόνια

3 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε κρύο νερό

50 γρ. λιμοντσέλο

20 σταγόνες υγρή στέβια

Οδηγίες:

Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με τη στέβια, προσθέτουμε το ζεστ λεμονιού και ρίχνουμε μέσα και τις ζελατίνες να λιώσουν. Μόλις το γάλα έχει κρυώσει προσθέτουμε το limoncello. Βάζουμε το μείγμα μέσα στα φορμάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες να κρυώσουν.

empty alt

Η δική μου κοτόσουπα

Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα με πλούσια και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Τούρτα από μήλα με crumble από αμύγδαλο

Μπορεί κανείς να την ονομάσει και μηλόπιτα, ξεχωριστή συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ροζ κους κους με μπρόκολο

Πανεύκολη συνταγή με κους κους που γίνεται ροζ!
empty alt

Σάλτσα κοκτέιλ

Χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε ψάρι, γαρίδες και αστακό.

Back To Top