Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;

Υλικά:

400 γρ. γάλα 1,5%

Ζεστ από 1 λεμόνια

3 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε κρύο νερό

50 γρ. λιμοντσέλο

20 σταγόνες υγρή στέβια

Οδηγίες:

Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με τη στέβια, προσθέτουμε το ζεστ λεμονιού και ρίχνουμε μέσα και τις ζελατίνες να λιώσουν. Μόλις το γάλα έχει κρυώσει προσθέτουμε το limoncello. Βάζουμε το μείγμα μέσα στα φορμάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες να κρυώσουν.

empty alt

Fettuccine Alfredo

Το όνομά της το χρωστάει στο διάσημο Ιταλό μάγειρα Alfredo di Lello που δημιούργησε την γνωστή σάλτα το 1920.
empty alt

Panzanella

Μια ξεχωριστή σαλάτα με βάση το ψωμί.
empty alt

Angel cake χωρίς ζάχαρη με λεμόνι

Βγάζουμε τη ζάχαρη αλλά έμεινε η ίδια γλύκα.
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Κεφτεδάκια από χοιρινό και μήλο

Ένας τολμηρός συνδυασμός που σας βγάζει γευστικά κερδισμένους.
empty alt

Σουβλάκια από φρούτα με σοκολάτα

Μία πανέξυπνη και ταυτόχρονα θρεπτική πρόταση για παιδικό πάρτι. Το σίγουρο είναι ότι οι υπόλοιποι γονείς θα σας χειροκροτήσουν!
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
Back To Top