Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;

Υλικά:

400 γρ. γάλα 1,5%

Ζεστ από 1 λεμόνια

3 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε κρύο νερό

50 γρ. λιμοντσέλο

20 σταγόνες υγρή στέβια

Οδηγίες:

Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με τη στέβια, προσθέτουμε το ζεστ λεμονιού και ρίχνουμε μέσα και τις ζελατίνες να λιώσουν. Μόλις το γάλα έχει κρυώσει προσθέτουμε το limoncello. Βάζουμε το μείγμα μέσα στα φορμάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες να κρυώσουν.

empty alt

Παρί - Μπρεστ (Paris - Brest)

Γαλλικό γλυκό που η ιστορία του ξεκινάει το 1910, φτιάχτηκε ύστερα από παραγγελία που δόθηκε από τους διοργανωτές του ποδηλατικού αγώνα Παρίσι – Βρέστη προς τιμή των αθλητών. 
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
empty alt

Μαρμελάδα μανταρίνι

Ασυνήθιστη και με υπέροχο άρωμα μανταρινιού. 
empty alt

Παπαρδέλες με πάπια και τρούφα

Ενα ξεχωριστό πιάτο που μπορεί να δώσει μια ιδιαίτερη νότα στο καθημερινό τραπέζι.
empty alt

Σπαγγέτι με γαρίδες και pesto

Το pesto με γαρίδες δίνουν ενα πρωτότυπο συνδυασμό που συνοδεύει άψογα το σπαγγέτι σας.
empty alt

Μους με limoncello

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;
empty alt

Λαζάνια με σπανάκι και τυρί

Μία εξαιρετική πρόταση για κυρίως γεύμα.
empty alt

Σαλάτα με κριθάρι και λαχανικά

Σαλάτα χορταστική και απολύτως γευστική και υγιεινή.
Back To Top