Μέτρια   Μερίδες : 8   18.31-21.00  

Λαχταριστά όπως φαίνονται και στη φωτογραφία.

Υλικά:

280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

10 γρ. μπέκιν πάουντερ

½ κ.γ. βανίλια

1 πρέζα αλάτι

0,60 γρ στέβια σκόνη

200 γρ. γάλα σόγια

120 γρ. καλαμποκέλαιο

Χυμό και ζεστ από 2 λεμόνια

Νερό

30 γρ. ζάχαρη άχνη για το γλάσο

Οδηγίες:

Βάζουμε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Ξεχωριστά σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα υγρά, το καλαμποκέλαιο, το γάλα και το χυμό από λεμόνι και ανακατεύουμε και τα 2 μείγματα, όχι πολύ, και τοποθετούμε στα φορμάκια. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και ρίχνουμε το γλάσο που έχουμε φτιάξει με τη ζάχαρη άχνη και 2 κουταλιές χυμό λεμονιού.

empty alt

Μικρές πίτσες με λουκάνικα και πατάτα

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.
empty alt

Pesto alla Siciliana

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μπρουσκέτες, σάντουιτς, βάση για πίτσα και σε σαλάτες.
empty alt

Γεμιστά μανιτάρια με μετσοβόνε

Οι λάτρεις των μανιταριών έχουν μια ακόμη γευστική επιλογή για το γεύμα τους.
empty alt

Μπισκότα του καουμπόη

Αμερικάνικη συνταγή για μπισκότα χωρίς πολλές θερμίδες με σταφίδα, καρύδι και σοκολάτα
empty alt

Καλαμάρι γεμιστό με καρότο και σάλτσα από αρακά

Απογειώστε τη γεύση ανακατεύοντας υλικά όλων των λογιών.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Romantic Kiss

Ο ρομαντισμός περνάει από το κουταλάκι του γλυκού.
empty alt

Γεμιστο μοσχαράκι με λάχανο και μανιτάρια

Μια πανδαισία γεύσεων, υλικών και αρωμάτων σε ένα πιάτο.
Back To Top