Μέτρια   Μερίδες : 8   18.31-21.00  

Λαχταριστά όπως φαίνονται και στη φωτογραφία.

Υλικά:

280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

10 γρ. μπέκιν πάουντερ

½ κ.γ. βανίλια

1 πρέζα αλάτι

0,60 γρ στέβια σκόνη

200 γρ. γάλα σόγια

120 γρ. καλαμποκέλαιο

Χυμό και ζεστ από 2 λεμόνια

Νερό

30 γρ. ζάχαρη άχνη για το γλάσο

Οδηγίες:

Βάζουμε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Ξεχωριστά σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα υγρά, το καλαμποκέλαιο, το γάλα και το χυμό από λεμόνι και ανακατεύουμε και τα 2 μείγματα, όχι πολύ, και τοποθετούμε στα φορμάκια. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και ρίχνουμε το γλάσο που έχουμε φτιάξει με τη ζάχαρη άχνη και 2 κουταλιές χυμό λεμονιού.

empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Μηλόπιτα

Μια μηλόπιτα την ημέρα, το γιατρό της... πείνας κάνει πέρα.
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Carpaccio ξιφία

Ενα ξεχωριστό ορεκτικό για το τραπέζι που απαιτεί προετοιμασία, αλλά ανταμείβει με την γεύση του.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
Back To Top